"


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν ο Δήμος Καστοριάς και Άργους Ορεστικούμε απόφαση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν από σήμερα οι Δήμοι

Καστοριάς και Άργους Ορεστικού με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μετά από το σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε κατόπιν συνεννόησης των Δημάρχων Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θωμά Μάνο.

Το αίτημα προέκυψε εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, ενώ η ανταπόκριση τόσο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όσο και της  Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η προαναφερθείσα απόφαση, με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών. 

Οι Δήμαρχοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού ευχαριστούν θερμά τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, για τις άμεσες ενέργειές τους, καθώς επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη, Θωμά Μάνο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του.

Ευχαριστούν, επίσης όλους τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων για την πολύ καλή συνεργασία τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ