"


𝟭𝝾 𝝙𝝞𝝚𝝝𝝢𝝚𝝨 𝝫𝝤𝝠𝝟𝝠𝝤𝝦𝝞𝝟𝝤 𝝫𝝚𝝨𝝩𝝞𝝗𝝖𝝠 𝝨𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝗𝝤Ϊ𝝤𝝪 𝟮𝟯 - 𝟮𝟱 𝝞𝝤𝝪𝝢𝝞𝝤𝝪 𝟮𝟬𝟮𝟯.


Μουσικοχορευτικά Συγκροτήματα από 6 Βαλκανικές Χώρες μαζί

με τα τοπικά Συγκροτήματα, συνθέτουν το πρόγραμμα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ που διοργανώνει φέτος ο Δήμος Βοΐου από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου. 

Πάνω από 180  Χορευτές, Μουσικοί και Τραγουδιστές θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα και ακρόαμα. Συγκροτήματα από την Αλβανία (SAZET E PERMETIT-MJESHTER I MADH)  , τη Βουλγαρία (Sider Voivoda), την Κροατία (KUD Koledišće Jezera),  τη Σερβία (KUD “Abrasevic” from Nich), τη Ρουμανία (Folk Dance Ensemble Comunitatea Elena Brasov), την Τουρκία (Büyük Mübadele Derneği İstanbul Dans) και  Συγκροτήματα  των Πολιτιστικών Συλλόγων του Βοΐου, θα ενώσουν τα χέρια στον κύκλο του χορού. 

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει στη Σιάτιστα την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9μ.μ.. Τα Συγκροτήματα θα δώσουν παραστάσεις το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 9μ.μ. στην Εράτυρα, τη Γαλατινή και το Τσοτύλι. Στη Νεάπολη την Κυριακή 25 Ιουνίου και ώρα 9μ.μ. θα γίνει παράσταση και η τελετή λήξης. 

Τα μέλη των ξένων αποστολών θα έχουν την ευκαιρία επισκεφθούν χωριά και να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του Δήμου.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ