"


Οργώνουν" το νομό οι υποψήφιοι του Σύριζα-"Στις 21 του Μάη η Καστοριά αλλάζει"

 

Τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια των υποψηφίων του Σύριζα μαζί

με μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και τοπικών επιτροπών οργώνουν στην κυριολεξία το νομό Καστοριάς με καθημερινές εξορμήσεις.



Σε καθημερινή βάση κλιμάκιο του Σύριζα με την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών Ολυμπία Τελιγιωρίδου, Κωνσταντίνο Γιαγκόπουλο και Ιωάννη Σίσιου βρέθηκαν σε χωριά της Καστοριάς (Αμπελόκηπους, Κωσταράζι, Βογατσικό, σε καταστήματα στο Άργος Ορεστικό, λαϊκή αγορά και καταστήματα στην Καστοριά, όπου και είχαν την ευκαιρία να τους ακούσουν , καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και αναλύοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον νομό με κύριο σύνθημα "Στις 21 του Μάη η Καστοριά αλλάζει"..





Στις ομιλίες τους οι υποψήφιοι τονίζουν ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. έχει μια ρεαλιστική, κοστολογημένη πρόταση για όλη τη χώρα  για να μην μείνει κανένας πολίτης αβοήθητος .

Σε όλες τις συζητήσεις το κλίμα ήταν εξαιρετικό, η υποδοχή θερμότατη και οι συμπολίτες μας δήλωναν πως οι προσδοκίες και ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο εκφράζονται μόνο μέσα από το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επισκέψεις και εξορμήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με εντατικούς ρυθμούς, ενώ αύριο θα επισκεφθούν τις Δημοτικές ενότητες Μανιάκων, Μεσοποταμίας, Νεστορίου.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ