"


SAGA FURS : Μεγάλη ποικιλία γουνοδερμάτων στην δημοπρασία Ιουνίου 2023 - Συνεργασία με Swakara

Η Saga Furs βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσει το Προκαταρκτικό

Πρόγραμμα Πωλήσεων το οποίο θα βρείτε παρακάτω. Tο Τελικό Πρόγραμμα Πωλήσεων θα ανακοινωθεί πριν από τις πωλήσεις.

Το δημοπρατήριο της SAGA FURS θα προσφέρει όχι μόνο την ευρύτερη ποικιλία διαφορετικών τύπων μινκ, αλλά και την μεγαλύτερη και ευρύτερη ποικιλία φρέσκων γουνοδερμάτων κανονικής ποιότητας. 

Η προσφορά των μινκ θα αποτελείται από 5 εκ.γουνοδέρματα με την ευρωπαϊκή συλλογή να αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα μεταλλάξεων, όπως Sapphire, Red Glow και διάφορα Cross. Η συλλογή της Βόρειας Αμερικής θα περιλαμβάνει μια ανώτερη επιλογή από Royal Black και την καλύτερη προσφορά παστέλ μινκ στον κόσμο.

Η συλλογή αλεπούδων θα περιλαμβάνει 485.000 γουνοδέρματα εκ των οποίων τα 400.000 είναι αλεπούδες Blue και Blue Shadow. Η προσφορά θα περιλαμβάνει επίσης την κορυφαία συλλογή της σεζόν από Silver foxes και άλλους τύπους όπως το Finnraccoon. 

Να σημειωθεί ότι η SAGA FURS ανακοίνωσε επίσημα τη νέα συνεργασία μεταξύ της Swakara και της Saga furs. Και οι δύο οντότητες είναι προσηλωμένες στον κλάδο και προσβλέπουν σε μια ευημερούσα νέα σχέση. Η πρώτη προσφορά Swakara με 12.000 γουνοδέρματα θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας του Ιουνίου 2023, ενώ η SAGA FURS εκφράζει τον ενθουσιασμό της και καλωσορίζει παλιούς και νέους αγοραστές Swakara σε αυτή τη σημαντική περίσταση.

Τέλος, θα προσφερθούν τα ακόλουθα Top Lots: White (F) και Silver Fox.

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα Πωλήσεων










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ