"


ΜΠΑΣΚΕΤ : Πρωταθλητής ο ΑΣ Καστοριάς, στο Final 4 Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ

 Εκεί έδωσε το παρόν για άλλη μια χρονιά ο Α.Σ. Καστοριάς. Η ομάδα μας ήταν κατά γενική ομολογία το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και φρόντισε να μην διαψεύσει τις προβλέψεις, κερδίζοντας το πρωτάθλημα μάλιστα αήττητη.


Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ πανηγύρισε

ο ΑΣ Καστοριάς, ο οποίος στον τελικό του Final 4 επικράτησε με 78-48 των Διόσκουρων.

Την Παρασκευή στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον περσινό πρωταθλητή Ηρακλή Κοζάνης, κερδίζοντας με σκορ 75-63.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης - Τερσενίδης): Στεφανής Γ.7(1), Φιλιππίδης Δ. 11(2), Στεφανής Ορ., Παναγιωτίδης, Ντόντης 20(3), Λαγγιώτης 7, Κώτσης 7(1),  Κωνσταντίνου Γ., Μονοβασίλης 23(2), Μαυροδήμος Κ., Ζήλας, Εφραιμίδης και Κωνσταντίνου Ηλ. 



Στον μεγάλο τελικό αντιμετώπισε τους Διόσκουρους, οι οποίοι απέκλεισαν τον Αρίων Πτολεμαΐδας.

Σ’ ένα πολύ όμορφο γήπεδο με τη συμπαράσταση πάρα πολύ κόσμου από την Καστοριά, η ομάδα μας πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ κι όσο περνούσε η ώρα η διαφορά μεγάλωνε, για να φτάσουμε στο τελικό 74-48. Μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, κόσμος και ομάδα έγιναν ένα, γιορτάζοντας την κατάκτηση του κυπέλλου!

Να σημειώσουμε τις ατομικές διακρίσεις του Παναγιώτη Ντόντη που ανακηρύχθηκε MVP πολυτιμότερος παίκτης του Final 4 από την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων αλλά και των ομοσπονδιακών προπονητών, που παρευρέθηκαν στο γήπεδο. Ακόμα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του Τουρνουά.




Όμως είχαμε και τον Αλέξανδρο Μονοβασίλη, που διακρίθηκε κερδίζοντας κι αυτός μια θέση στην καλύτερη πεντάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό team και στην διοίκηση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και συμπαραστάθηκε στους αθλητές μας.

Να σημειώσουμε ότι ο Α.Σ. Καστοριάς θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και διεκδικώντας μια θέση στην τελική οκτάδα .

Τα παιδιά συνεχίζουν να βάζουν στόχους και να ονειρεύονται!

 Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης - Τερσενίδης): Στεφανής Γ.10(1), Φιλιππίδης Δ. 12(2), Στεφανής Ορ., Παναγιωτίδης, Ντόντης 16(1), Λαγγιώτης 6, Κώτσης 18(4),  Κωνσταντίνου Γ., Μονοβασίλης 7, Μαυροδήμος Κ. 5, Εφραιμίδης, Κωνσταντίνου Ηλ.και Ζήλας.

Την κατάκτηση του κυπέλλου γιόρτασαν οι αθλητές της ομάδας στο εστιατόριο «κτήμα κελάρι» στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Ευχαριστούμε την οικογένεια του αθλητή μας Φίλιππου Τσαχτσίρα, ιδιοκτήτη του «κτήμα κελάρι» που ευγενικά προσέφεραν το δείπνο της κατάκτησης του πρωταθλήματος παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και ευχόμαστε ολόψυχα στον Φίλιππο πάντα επιτυχίες!



Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρίες «Adversal διαφημιστική» & «Orizontes Press» και προσωπικά τον κ. Θωμά Κωτούλα για την έμπρακτη συμπαράστασή του προς τον σύλλογό μας. Οι πράξεις του συμβάλλουν καθοριστικά στην εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου μας.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ