"


Μπαράζ επαφών και συναντήσεων της Αγνής Κανδύλη-Μυκωνιάτη


Με εντατικούς ρυθμούς και σε κλίμα ενθουσιασμού συνεχίζει τις περιοδείες της

η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Καστοριάς Αγνή Κανδύλη-Μυκωνιάτη.

ΚΑΠΗ δήμου Καστοριάς σήμερα και είχα την ιδιαίτερη χαρά να παραστώ σε μια απίστευτα συγκινητική εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα της μητέρας! Μια εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα και απίστευτη αγάπη!

Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια του Συνδέσμου Γουνοποιών  Καστοριάς και το Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών.  

Τοιχιό και συνάντηση εκπροσώπων του Πρωτογενή τομέα! Μηλοπαραγωγοί, ΓΕΟΚ, φορείς, όλοι μαζί και από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την τεράστια καταστροφή των καλλιεργειών και όχι μόνο! 

Χαιρετίζω την κοινή προσπάθεια και θα σταθώ αρωγός στα αιτήματα των παραγωγών μας! Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο Πρωθυπουργός αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο τη στήριξη του Πρωτογενή! 

Βασιλειάδα και Λιθιά στη συνέχεια! Η ανάγκη μου να βρεθώ με τον κόσμο, να ακούσω και να απαντήσω στους συμπολίτες μου, που μου εμπιστεύονται τις αγωνίες τους, πολλές φορές ξεπερνά το πρόγραμμα! Δυστυχώς αργήσαμε! Αύριο όμως θα προλάβουμε και Κορησο!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους! Κάθε ημέρα μου επιβεβαιώνετε το λόγο της υποψηφιότητας μου και μεγαλώνετε  την ευθύνη μου απέναντι σας!

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει και θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ 21η Μαΐου! Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis!

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ