"


Ένα με τον κόσμο η Αγνή Κανδύλη - Μυκωνιάτη

Κερδίζει εντυπώσεις και εκλογικό «έδαφος» -

Ιδιαίτερα θετικό κλίμα σε όλες τις περιοδείες της

ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, που περιμένει, εναγωνίως να ακούσει κάτι το διαφορετικό για το μέλλον το δικό του και του τόπου γενικότερα,  γίνεται σε κάθε του περιοδεία στις περιοχές του νομού Καστοριάς η Αγνή Κανδύλη - Μυκωνιάτη.




Η υποψήφια Βουλευτής Kαστοριάς με τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας αφουγκραστεί  και πιάσει εδώ και καιρό τον παλμό και τον σφυγμό της κοινωνίας, γνωρίζει ξεκάθαρα την αποδοχή των πολιτών που την μιλάνε ανοιχτά, την αγκαλιάζουν θερμά, περιμένοντας την δική της καθοριστική συμβολή στη λύση των προβλημάτων και στην χάραξη μιας στρατηγικής πορείας.

Η εκλογική εκστρατεία της Αγνής Κανδύλης είναι γεγονός ότι διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το σίγουρα είναι πως η υποψηφιότητα της Αγνής Κανδύλη - Μυκωνιάτη καθημερινά κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την προεκλογική της καμπάνια, όσο και με τον εξαιρετικό της χαρακτήρα, ενώ οι πολίτες την προσεγγίζουν σε θερμό κλίμα. 




Η συμμετοχή του κόσμου στις ομιλίες της είναι αυθόρμητη και αθρόα. Παλιοί και νέοι φίλοι εμπνέονται από το πρόγραμμα της, πιστεύουν ότι η Καστοριά έχει μέλλον και εμπιστεύονται την ικανότητα της να φέρει την αλλαγή στην Καστοριά.  

Από κοντά φυσικά και το επιτελείο της, οι εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, νέα παιδιά, με χαμόγελο και όρεξη. 

Πολλοί μάλιστα δηλώνουν ότι "απαιτούν τα αποτελέσματα που τους υποσχέθηκαν αλλά δεν ήλθαν ποτέ. Η αλλαγή στην Καστοριά είναι ανάγκη, αλλά και ζήτημα αρχής".


Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ στην Καστοριά, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως η Αγνή Κανδύλη θα είναι μία από αυτές που θα περάσει το «κατώφλι» της επόμενης Βουλής.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ