"


ΑΓΝΗ ΚΑΝΔΥΛΗ - ΜΥΚΩΝΙΑΤΗ : "Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας δείξω πως μπορούμε να έχουμε την εκπροσώπηση που μας αξίζει"

Σας κοιτάζω στα μάτια με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση

και σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δώσω μάχη για την Καστοριά!

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο της Καστοριάς που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου για την κεντρική μου ομιλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω για τα μηνύματα νίκης και στήριξης που λαμβάνω καθημερινά, που είναι αμέτρητα και αληθινά!

Σκέφτηκα πολλές φορές πως θα έπρεπε να είναι η πρώτη και επίσημη παρουσία μου. 

Όταν ετοιμαζόμουν, έγραψα έναν μακροσκελή λόγο τον οποίο όμως τελικά  δεν διάβασα! Επέλεξα να μιλήσω μέσα από την ψυχή μου! Όπως άλλωστε αγωνίζομαι σε ολόκληρη την προεκλογική μου περίοδο! 


«Σας κοιτάζω στα μάτια με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση και σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να δώσω μάχη για την Καστοριά»

Σε αυτή την τελευταία εβδομάδα προς των εκλογών, σας ζήτω να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την ανανέωση της Καστοριάς μας! Να μου δώσετε την ευκαιρία να σας δείξω πως μπορούμε να έχουμε την εκπροσώπηση που μας αξίζει! 

Γιατί σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να δείξουμε ήθος, ικανότητα και αποτελεσματικότητα! Γιατί σε αυτό τον αγώνα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε δίκαια! Γιατί σε αυτό τον αγώνα η Καστοριά θα πρέπει να είναι νικήτρια!

#ΝΔ

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ