"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Ξεχωριστό ενδιαφέρον ο 45ος Τελικός Kυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ


Ο Τελικός θα μεταδοθεί σε live streaming από το sentranews.gr 

Πριν τον Τελικό, προηγηθεί ο τελικός πρωταθλήματος Κ14, μεταξύ των ομάδων Καστοριά - Γράμμος Μαυροχωρίου/Δόξα Κορησού


Γιορτή ποδοσφαίρου αύριο Τετάρτη 26 Απριλίου στο ΔΑΚ Καστοριάς, όπου θα διεξαχθεί ο 45ος στην ιστορία Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς "PIZZA Basilico"

Οι δύο φιναλίστ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 και ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ δηλώνουν πανέτοιμες για τον αγώνα, ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων, μιας και η προπώληση των εισιτηρίων και από τις δύο ομάδες κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι δύο φιναλίστ για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν σε Τελικό της διοργάνωσης, (πρώτη συμμετοχή για την ομάδα της Καστοριάς), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή περίοδο, όταν και οι δύο ομάδες αγωνιζόταν στην Α' κατηγορία, η ομάδα της Αστραπής είχε αποκλείσει την Καστοριά, στην ημιτελική φάση κυπέλλου με σκορ 1-0.


Είναι γνωστό ότι στον θεσμό του κυπέλλου δεν υπάρχουν φαβορί. Μπορεί βέβαια στον φετινό τελικό της ΕΠΣ Καστοριάς, η ομάδα της Καστοριάς να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, μιας και συμμετείχε φέτος στην Γ' Εθνική, ωστόσο, αυτό, δεν λέει τίποτα και θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο την ανωτερότητά της.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας, η οποία το περασμένο Σάββατο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και περιμένει τα μπαράζ, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ' Εθνική, είναι πολυνίκης του θεσμού έχοντας κατακτήσει το κύπελλο 10 φορές. Φέτος θα συμμετέχει σε Τελικό Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και 18η συνολικά, και εφόσον τελικά το κατακτήσει θα κάνει και ΝΤΑΜΠΛ για τρίτη φορά στην 65χρονη ιστορία της. Να θυμίσουμε ότι τελευταία χρονιά που κατέκτησε το κύπελλο, ήταν πριν 9 χρόνια και συγκεκριμένα το 2013 (1-0 τον Παναργειακό), ενώ από εκείνη την περίοδο μόνο πέρσι κατάφερε και έφτασε σε Τελικό Κυπέλλου, χωρίς, ωστόσο, να το κατακτήσει.

Τον τελικό θα διευθύνει ο Θωμάς Τσιμόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Τσάγκα, Κώστα Πανταζή, 4ος Π. Μπακάλης και παρατηρητής ο Σίμος Σπύρου.

Ο Τελικός θα μεταδοθεί σε live streaming από το sentranews.gr 

Το σπουδαίο και με ξεχωριστό ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς και ώρα 17:00, ενώ νωρίτερα (15:00) θα πραγματοποιηθεί ο τελικός πρωταθλήματος Κ14 μεταξύ των ομάδων Καστοριά - Γράμμος Μαυροχωρίου/Δόξα Κορησού, οι οποίες είχαν τερματίσει στην 1η θέση στον α' γύρο.

Στις δύο ομάδες θα απονεμηθούν Κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.












Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ