"


Α΄ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Στο… κόλπο play off αλλά και Play out η Καστοριά…

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής

Ποδοσφαίρου Γυναικών και το ενδιαφέρον κορυφώνεται πυρετωδώς όσο αφορά την τριάδα για τα play off αλλά και Play out.

To σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνα εξ’ αναβολής, όπου οι Ελπίδες Καρδίτσας επικράτησαν με το επιβλητικό 8-0 των Αβάντων Χαλκίδας, ενώ υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες, και η σημερινή βαθμολογία κρίνεται πλασματική.

1ος όμιλος – 8η αγωνιστική

Ελπίδες Καρδίτσας-Άβαντες Χαλκίδας 8-0


Ωστόσο, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της βαθμολογίας, τις εκκρεμότητες και τα ματς που απομένουν, ο ΠΑΟΚ, έχει  εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στα Play off, ενώ σε πλεονεκτική θέση βρίσκονται και τα Τρίκαλα, τα οποία κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι στην προνομιούχο τριάδα.

Μεγάλη μάχη αναμένεται για την 3η προνομιούχο θέση των Play off την οποία διεκδικούν μαζί με τα Τρίκαλα 5 ομάδες. Πρόκειται για τα Τρίκαλα, την ΑΕ Λάρισας, τις Ελπίδες Καρδίτσας, τον Βόλο και την Καστοριά, ενώ δεσπόζουν μια μεταξύ τους παιχνίδια, όπως Βόλος – Τρίκαλα (εξ’ αναβολής), Βόλος – Λάρισα, Τρίκαλα-Καστοριά, Λάρισα-Καστοριά και Βόλος-Ελπίδες Καρδίτσας.

Αντίπαλοι των αγώνων play off και play out θα είναι οι αντίστοιχες ομάδες του β' ομίλου (νότιου) σε αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας.

Η ομάδα της Καστοριάς βρίσκεται στην 5η θέση με 15 βαθμούς και χρειάζεται δύο νίκες, εντός έδρας με Τρίκαλα την προσεχή Κυριακή και εκτός έδρας με Λάρισα στο φινάλε του πρωταθλήματος, προκειμένου να εξασφαλίζει την 3η προνομιούχο θέση, αλλά ταυτόχρονα και να αποφύγει τα play out.

Η βαθμολογία (σε 12 αγωνιστικές)

1. ΠΑΟΚ 33*

2. ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011 19**

3. ΑΕΛ 1964 18

4. Ελπίδες Καρδίτσας 17

5. ΓΠΟ Καστοριά 15

6. Βόλος 2004 12**

7. Άρης Θεσσαλονίκης 10

8. Άβαντες Χαλκίδας 0***


*Έχουν 11 αγώνες

**Έχουν 10 αγώνες

***Οι Άβαντες Χαλκίδας έχουν 8 αγώνες. Μέχρι τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ και τον ορισμό των αγώνων που δεν διεξήχθησαν, στη βαθμολογία δεν υπολογίζονται οι νίκες άνευ αγώνα των αντιπάλων της στους αγώνες που δεν έγιναν (εκτός από το Άβαντες-Λάρισα 0-3 α.α. της 4ης αγωνιστικής, που έχει ήδη κατακυρωθεί από την ομοσπονδία).


Εκκρεμούν οι αγώνες:

ΠΑΟΚ-Άβαντες Χαλκίδας (6η αγωνιστική)

Βόλος -Άβαντες Χαλκίδας (9η αγωνιστική)

Άβαντες Χαλκίδας- Τρίκαλα (10η αγωνιστική)

Βόλος - Τρίκαλα (11η αγωνιστική)


13η αγωνιστική

Βόλος-Λάρισα

Ελπίδες Καρδίτσας-Άρης

Καστοριά-Τρίκαλα

Άβαντες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ


14η αγωνιστική

Βόλος - Ελπίδες Καρδίτσας

Λάρισα –Καστοριά

Άρης – Άβαντες Χαλκίδας

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ