"


ΜΙΚΤΕΣ : Μία νίκη και μία ήττα οι Μικτές της ΕΠΣ Καστοριάς

Μία νίκη και μία ήττα είναι ο απολογισμός των αγώνων  των Μικτών ομάδων

της ΕΠΣ Καστοριάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ενώσεων, με αντίπαλο τις ομάδες της Φλώρινας στο γήπεδο του Αμμοχωρίου.

Συγκεκριμένα η Κ14 με δύο γκολ που δέχθηκε στην επανάληψη (68’ και 73’) γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας.

Αντίθετα, η Μικτή Κ16  μετά από καλή εμφάνιση επικράτησε με σκορ 0-2, νίκη με την οποία έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Τα γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχαν ο Τζανίδης (7’) και ο Παπουτσίδης (45’).

Την επόμενη αγωνιστική (5η και προτελευταία)  η ΕΠΣ Καστοριάς υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟ Κάστωρ την ΕΠΣ Πέλλσς σε ένα ματς-τελικό, μιας και με νίκη η ομάδα της Καστοριάς θα εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση, ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί πάλι στην έδρα του την ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνθέσεις :

Κ 14 : ΜΑΛΛΑΣ (41’ ΕΥΘΥΜΙΟΥ), ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (41’ ΤΕΡΠΟΣ), ΤΣΟΤΣΟΥΛΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΦΙΛΙΑΔΗΣ (73’ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ), ΤΖΗΜΑΣ,  ΧΑΤΖΗΣ, ΠΑΥΛΟΥ, ΜΑΤΚΑΡΗΣ (73’ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΟΝΤΣΙΩΤΗΣ (58’ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)


Κ16 :ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΚΛΙΔΗΣ (46’ ΣΜΕΡΝΟΣ), ΣΑΛΤΣΟΓΛΙΔΗΣ (82’ ΜΙΧΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΤΖΑΝΙΔΗΣ (70’ ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ), ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Ν. (46’ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗΣ) , ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β. (87’ ΑΛΛΟΥΣΙ)






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ