"


Α’ ΕΠΣ : Η Ακτινογραφία της 13ης αγωνιστικής – Με νίκες προχώρησαν τα φαβορί


Με φυσιολογικά τα αποτελέσματα κύλησε 

η 13η αγωνιστική ημέρα στην οποία τα φαβορί προχώρησαν με νίκες. 

Τη… μοναξιά της κορυφής εξακολουθεί να απολαμβάνει η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας, η οποία επικράτησε με νίκη-ανατροπή (1-0 σε 1-3) στο γήπεδο των Αμπελοκήπων επί της τοπικής Δόξας, διατηρώντας για μία ακόμη αγωνιστική το αήττητο εκτός έδρας

Ήταν η 8η διαδοχική νίκη των κιτρινόμαυρων και 12η στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην 1η θέση και στο +1 από την 2η αλλά αήττητη, της βαθμολογίας ομάδα των Γραμμοχωρίων. 

Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναργειακός επικρατώνας στο γήπεδο της Πολυκάρπης του τοπικού Ηρακλή με σκορ 1-4.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη τα Γραμμοχώρια επιβλήθηκαν εύκολα του ΑΟ Κάστωρ με το ευρύ σκορ 5-0, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία, διατηρώντας το αήττητο για μία ακόμη αγωνιστική.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν μετά από ένα δυνατό παιχνίδι ΑΕ Βιτσίου και Δόξα Κορησού, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1), τελικά έκανε την ανατροπή επικρατώντας με σκορ 4-2 της Πενταβρύσου.

Τέλος, ο Νταηλάκης πήρε τη νίκη άνευ αγώνος με σκορ 3-0 επί των Λακκωμάτων που έχουν αποκλειστεί από το πρωτάθλημα βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ