"


Μία νίκη και μία ήττα ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων "iris catering" της ΕΠΣ Καστοριάς κόντρα στην ΕΠΣ Ημαθίας!

 

Για την 3η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών

Ομάδων η ΕΠΣ Καστοριάς αντιμετώπισε τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας στο ΔΑΚ Βέροιας, με την ΕΠΣ Καστοριάς να έχει μία νίκη και μία ήττα. Η νίκη που ήρθε για την Κ-16 μετά από  εντυπωσιακή εμφάνιση, με σκορ 1-2 με ανατροπή και πολλές χαμένες ευκαιρίες.  Τα παιδιά της Κ-14 έκαναν την προσπάθεια τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν σε ένα ισορροπημένο ματς που στο τέλος του το σκορ (4-0) δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. 

Θέλουμε να συγχαρούμε  όλα τα παιδιά των Μικτών Ομάδων "IRIS CATERING" της ΕΠΣ Καστοριάς αλλά και της ΕΠΣ Ημαθίας, για τα ανταγωνιστικά παιχνίδια που μας πρόσφεραν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, σήμερα Τετάρτη 22-02-23 στο ΔΑΚ Βέροιας.

Αποτελείτε το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αξίζετε της προσοχής των ειδικών!

Συνεχίστε την προσπάθεια σας.!!!

Εκείνο βέβαια που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς  στην  Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς, δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά  να κατανοήσουν όλοι το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι  ένα παιχνίδι, το οποίο έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως κοινωνικό εργαλείο με μοναδικό στόχο και σκοπό την προαγωγή αξιών όπως είναι το "fair play" και το "ευ αγωνίζεσθαι". Σαφώς, δεν θα πρέπει να υπάρχει  το  φαινόμενο της διαμαρτυρίας και ασέβειας προς τον αντίπαλο και τους διαιτητές ωστόσο ολοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη και είναι στο χέρι όλων να τα αναγνωρίσουν, να τα παραδεχτούν, να μάθουν από αυτά  και στο τέλος να τα ξεχάσουν και να γίνουν καλύτεροι.

Το παιχνίδι όπως και η ίδια η ζωή, χάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγνότητας, αν δεν αναλογιστούμε όλοι, ότι μέσα από αυτό πρέπει να προάγεται ο πολιτισμός και όχι η βία. Διαφορετικά χάνουμε τον προσανατολισμό μας σαν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σαν θεσμικοί φορείς.!!!

Μπράβο σε όλους σας.!!!!

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε  τους προπονητές μας που σας διδάσκουν παιδεία, χαρακτήρα, αγωγή και συμβάλουν στη βελτίωση των επιδόσεων σας. Εχέγγυα χρήσιμα για την επιτυχία τις αξίες, τα ιδανικά σας και τον τρόπο που βλέπετε και προσεγγίζεται το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια στους διαιτητές και στους βοηθούς  διαιτητές για την προσπάθεια που καταβάλουν  ώστε να  αποδίδουν δικαιοσύνη στο παιχνίδι κάνοντας τα λιγότερα δυνατά λάθη!!


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ