"


Στις εργασίες στον κόμβο Μ. Αλεξάνδρου – Κύκνων ο Δήμαρχος Καστοριάς


Επιτόπια αυτοψία στον κόμβο που κατασκευάζεται στη συμβολή των Λεωφόρων

Μ. Αλεξάνδρου και Κύκνων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον ανάδοχο, το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενώ, ταυτόχρονα, τοποθετήθηκαν στα συγκεκριμένα σημεία οι αγωγοί του φυσικού αερίου, όπως επίσης και νέοι σωλήνες ύδρευσης, προκειμένου να μη χρειαστεί να σκαφτούν εκ νέου οι δρόμοι, με το πέρας των εργασιών για την ανάπτυξη δικτύων. 

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας, το οποίο θα δώσει μια πιο σύγχρονη και όμορφη όψη σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Ακολουθούν και άλλα έργα, όπως η βελτίωση της οδού Ορεστείων, η παιδική χαρά στο Ντολτσό, οι ασφαλτοστρώσεις, αγροτικές οδοποιίες και πολλά άλλα για τα οποία ήδη έχουμε υπογράψει τις συμβάσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του στο σημείο των εργασιών.

Το αργότερο ως το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί ο κύριος όγκος των εργασιών στον κόμβο, ώστε να δοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι και να σταματήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ