"


Α’ ΕΠΣ : Η Ακτινογραφία της 15ης αγωνιστικής – Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή – Στο ρετιρέ η ΑΕ Γραμμοχωρίων..

 

Η ανέλπιστη «γκέλα» της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Αστραπής Μεσοποταμίας

στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον προτελευταίο της βαθμολογίας ΑΟ Κάστωρ, ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, δημιούργησε νέα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αποτέλεσε και την μεγάλη έκπληξη της 15ης αγωνιστικής.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων μετά το αναπάντεχο δώρο της Αστραπής Μ. και σε συνδυασμό με την νέα της νίκη 1-4 στο Μαυροχώρι επί του Γράμμου, απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής και μάλιστα αήττητη και στο +1 από τους κιτρινόμαυρους τους οποίους μάλιστα υποδέχονται στην έδρα τους το προσεχές Σάββατο στο ντέρμπι της χρονιάς, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον φετινό πρωταθλητή.

Η ομάδα της Αστραπής στάθηκε φοβερά άτυχη και άστοχη στο θεωρητικά εύκολο ματς εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Κάστωρ, παραχωρώντας οδυνηρή ισοπαλία (πρώτη εντός έδρας), με σκορ 1-1, με συνέπεια να οπισθοχωρήσει στην 2η θέση με διαφορά ενός βαθμού από Το ρετιρέ. Έτσι, πλέον χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη στο ματς-φωτιά του Σαββάτου στο γήπεδο των Μανιάκων, κόντρα στα «Ελάφια» - ομάδα από την οποία έχει υποστεί την μοναδική ήττα στον α’ γύρο με σκορ 1-2, προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, στο στρατόπεδο των Γραμμοχωρίων μετά τα νέα δεδομένα επικρατεί αισιοδοξία και ενθουσιασμός, αφού βρίσκονται στο +1 από την Αστραπή Μεσοποταμίας και πάνε πλέον με άλλον αέρα στο σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής και μάλιστα στην έδρα τους, αφού σε περίπτωση νίκης, θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Κατά τ’ άλλα στα ματς της 15ης αγωνιστικής η ΑΕ Βιτσίου συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία, σημειώνοντας μία ιστορική νίκη κόντρα στον Παναργειακό με σκορ 2-0, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς ήττα, ενώ αύριο Τετάρτη δεσπόζει ένα ματς πρόκληση, αφού για πρώτη φορά συμμετέχει σε ημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣΚ, καθώς υποδέχεται την ιστορική ομάδα της Καστοριάς.

Την ρεβάνς του α’ γύρου (2-1), πήρε η Πεντάβρυσος κόντρα στην Δόξα Κορησού επικρατώντας με σκορ 4-2.  Για τους κυανόλευκους ήταν μία νίκη «οξυγόνο» αφού πήραν το πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Νταηλάκη, νίκη με την οποία έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Τέλος, η Δόξα Αμπελοκήπων πήρε ακούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης (3-0) κόντρα στα Λακκώματα που έχουν αποκλεισθεί από το πρωτάθλημα.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ