"


Γ΄ΕΘΝΙΚΗ : Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στην Καστοριά

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στο στρατόπεδο της Καστοριάς

για το σημερινό 7/1 εντός έδρας ματς (07/01, 15:00) κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα. Πρόκειται για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής ημέρας, της επανέναρξης του πρωταθλήματος - μετά από την 20ήμερη διακοπή λόγω εορτών - και μάλιστα το μοναδικό που διεξάγεται σήμερα, λόγω των εκδηλώσεων των ραγκουτσαριών.

Η σύγκρουση αυτή, η πρώτη για το νέο έτος, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, μεταξύ δύο ομάδων που τις χωρίζει μόλις μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα και ένας βαθμός.

Οι «γουναράδες» βρίσκονται στην 8η με 9 βαθμούς (2-3-2, 5-8 τέρμ.) και οι «κιτρινοπράσινοι» στην 9η με 8 (2-2-3, 7-7 τέρμ.). Από την άλλη οι γηπεδούχοι καλούνται να κρατήσουν αλώβητο το σπίτι τους (2-1-0, 3-1 τέρμ.) αλλά και να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους στα 4 παιχνίδια (1-2-0, 3-2 τέρμ.), απέναντι στον Φούφα που μακριά από το «Αιμίλιος Θεοφανίδης» της Πτολεμαΐδας «μετράει» μία νίκη και 2 ήττες, στις οποίες αυτές ήττες δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο σύλλογος της Εορδαίας υπό την τεχνική καθοδήγηση του 49χρονου Νίκου Κατακαλίδη αρέσκεται να αγωνίζεται σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Δημητριάδη να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, τον Βασάκη στα δεξιά της άμυνας, τον Παππά αριστερά αυτής, τον Σερσέμη και τον Σεκουλίδη στα στόπερ, αμυντικά χαφ οι Ρέλκας και Σπανδωνίδης, 10άρι ο έμπειρος Τοπάλης, δεξιά αυτού και μεσοεπιθετικά ο Καλογιαννίδης, αριστερά ο Θεοδουλίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και της ομάδας, με 6 γκολ, Χάιτας. Αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις λογίζονται ο επιθετικός Ηλιάδης, ο αμυντικός Σιδηρόπουλος, ο Καρασιούνας και ο Καλόγηρος.

Το πρόγραμμα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΦΟΥΦΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΚΟΖΑΝΗ

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ - ΧΑΝΙΩΤΗ

ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ  -ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧ.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ