"


Α’ ΕΠΣ : Η Ακτινογραφία της 11ης αγωνιστικής – Κυριάρχησε το «2» - Το ΜΠΑΜ η Δόξα Κορησού, έσπασε το αήττητο (2-4) του Παναργειακού!!!


Η πλήρη σχεδόν επικράτηση των φιλοξενούμενων ξεχώρισε στην 11η και 

τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, στην οποία σημειώθηκαν 22 γκολ, εκ των οποίων τα 16 από αυτά πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι.

Ωστόσο, η 11η αγωνιστική επεφύλαξε και μία πολύ μεγάλη έκπληξη, αυτή της Δόξας Κορησού, η οποία απέδρασε από το Άργος Ορεστικό με το τρίποντο, επικρατώντας με σκορ 2-4. Οι μαυραετοί μετά από 12 χρόνια (τελευταία νίκη στο Άργος ήταν το πριν 12 χρόνια και συγκεκριμένα το 2011, με σκορ 0-1) κατάφεραν να φύγουν με το «2» από τον Παναργειακό, σημειώνοντας την 3η τους νίκη σε 18 συνολικά αναμετρήσεις.

Η ομάδα της Δόξας Κορησού με την μεγάλη της αυτή νίκη επιβεβαίωσε την αγωνιστική και βαθμολογική της ανάκαμψη, καθώς συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα και γενικότερα δείχνει αισθητά βελτιωμένη από τις αρχές του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Παναργειακός «πλήρωσε» τις πολλές απουσίες και τα αγωνιστικά προβλήματα, γνωρίζοντας την 1η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος από την κορυφή.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για την πρωτοπόρο ομάδα των Γραμμοχωρίων καθώς με τρία γκολ που πέτυχαν στο α’ ημίχρονο επιβλήθηκαν με 3-0 της Δόξας Αμπελοκήπων και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το αήττητο εκτός έδρας (6 στα 6) διατήρησε η Αστραπή Μεσοποταμίας που πέρασε… αέρα από το γήπεδο του Νταηλάκη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με το επιβλητικό σκορ 0-5. 

Οι κιτρινόμαυροι μετά και τη νέα τους νίκη συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς ήττα παραμένοντας στην 2η θέση και στο -2 από την κορυφή, ωστόσο, όμως έχουν ένα ματς λιγότερο και μάλιστα εντός έδρας με τον Παναργειακό, αγώνας που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 25/1.

Την 2η νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου συνεχίζοντας έτσι την εκπληκτική της πορεία. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο του Μαυροχωρίου επικρατώντας του τοπικού Γράμμου με σκορ 1-2, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς ήττα και παρέμειναν σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε η Πεντάβρυσος, καθώς με δύο γκολ που πέτυχε στο α’ ημίχρονο επιβλήθηκε με σκορ 0-2 στο γήπεδο της Χλόης επί του Κάστωρα.

Τέλος, ο Ηρακλής Πολυκάρπης πήρε τη νίκη άνευ αγώνος με σκορ 0-3 επί των Λακκωμάτων που έχουν αποκλειστεί από το πρωτάθλημα βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ