"


Β’ ΕΠΣ : Αυλαία α’ γύρου με Βροχή από γκολ (24) – Ακλόνητη στην κορυφή η Οινόη

Από τις πλέον παραγωγικές αγωνιστικές ήταν η 9η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου,

καθώς σημειώθηκαν 24 γκολ.

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας φλατσάτα Οινόης, η οποία, όμως για δεύτερο σερί ματς, φτάνει στο τρίποντο με… ανατροπή. Όπως καις το προηγούμενο ματς με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας, έτσι και σήμερα, στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, ωστόσο, όμως στη συνέχεια ανέβασε στροφές φθάνοντας στην 8η νίκη της επικρατώντας με σκορ 4-2.

Στην 2η θέση και στο -3 από την κορυφή πέρασε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου που πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης κόντρα στη Νέα Καστοριά που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Νέα απώλεια βαθμών για τους Ροσσονέρι. Μετά την εντός έδρας  ήττα από το Κωσταράζι την περασμένη αγωνιστική, δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Μανιάκοι  - παρότι προηγήθηκαν με 0-2 - κόντρα στον Κρόνο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, χάνοντας νέο έδαφος από την κορυφή.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Καστοριά Β’ η οποία συνέτριψε εκτός έδρας τις Ελπίδες Μεσοποταμίας με το επιβλητικό σκορ 0-10.

Τέλος, το Νέο Μακροχώρι επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία, επικρατώντας με σκορ 0-1 στην Λεύκη επί του τοπικού ΠΑΣ, σημειώνοντας την τρίτη  συνεχόμενη νίκη του

Τα αποτελέσματα







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ