"


Καστοριά : Μέσα σε ένα λεπτό έγινε η ζημιά από ένα αχρείαστο GR-Alert

Περιττή η χρήση του 112 για τη Δυτική Μακεδονία

Ακυρώσεις δωματίων σε ξενοδοχείο της Καστοριάς

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα περίπου στις 6:00μμ στάλθηκε στα κινητά τηλέφωνα τις περιοχής προειδοποιητικό μήνυμα από την Πολιτική Προστασία που αναφέρονταν σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, πυκνές χιονοπτώσεις από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (26-01-2023) και ζητούσε από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις του και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 
Σύμφωνα με μαρτυρία, ξενοδόχου της Καστοριάς στο sentranews.gr, eκείνη την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καστοριάς γίνονταν check in, από δύο ζευγάρια -που ολοκλήρωναν την εκδρομή τους, με τελευταίο σταθμό την Καστοριά- για δύο δωμάτια. Ολοκληρώνοντας το check in και ξεκινώντας, ο ξενοδόχος, τη διαδρομή για τα δωμάτια χτύπησε το GR-Alert, διαβάζοντάς το οι επισκέπτες, έντρομοι, απευθύνθηκαν στον ξενοδόχο λέγοντάς του ότι δε θα μείνουν, να τους επιστρέψει τα χρήματά τους και να φύγουν για την Αθήνα ...και κάπως έτσι έγινε η ζημιά, σε μία νεκρή μέρα όπου θα είχε νοικιασμένα δύο δωμάτια, όπως και όλα τα υπόλοιπα, που θα μπορούσαν να κάνουν στην πόλη μας οι τέσσερις αυτοί άνθρωποι.
Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος -τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε υπευθύνου- κάνει έκκληση προς τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας να είναι πιο προσεκτικοί και να μη στέλνουν επείγουσες ειδοποιήσεις για "ψύλλου πήδημα".  

Να αναφέρουμε ότι, λίγη ώρα μετά την αποστολή του GR-Alert, ο έγκυρος προγνώστης καιρού, Γιώργος Βασιλειάδης, με ανάρτησή του στα social media έκανε αναφορά "για περιττή χρήση του 112 στη Δυτική Μακεδονία".




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ