"


Στα δικαστήρια Τουριστικό Πρακτορείο της Καστοριάς, για οφειλή 7,600 ευρώ από ματαίωση εκδρομής μαθητών Γυμνασίου Καστοριάς

 

Γνωστό τουριστικό πρακτορείο της Καστοριάς αρνείται να επιστρέψει

τα χρήματα που προκαταβλήθηκαν από γονείς μαθητών Γυμνασίου της πόλης προκειμένου την πραγματοποίηση μαθητικής εκδρομής σε ευρωπαϊκό κράτος, η οποία ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας. 

Καταγγελία – αναφορά ενώπιων του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς υπέβαλαν ο Σύλλογος Γονέων Μαθητών Γυμνασίου της πόλης και ο διευθυντής του σχολείου, κατά γνωστού Τουριστικού Πρακτορείου της πόλης, το όποιο αναλαμβάνει την διοργάνωση μαθητικών εκδρομών. 

Το γνωστό Τουριστικό Πρακτορείο, προκειμένου την πραγματοποίηση της μαθητικής  εκδρομής της γ’ Γυμνασίου, έλαβε από τους μαθητές προκαταβολή ύψους 210 € από τον κάθε μαθητή. Παρά το γεγονός ότι η εκδρομή ματαιώθηκε στα πλαίσια αποφυγής διασποράς του κορωνοϊου, ο γνωστός επιχειρηματίας- ο οποίος αναγνωρίζει ότι τα χρήματα που είχε ο ίδιος προκαταβάλει για τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία του επιστραφήκαν- αρνείται να αποδώσει τα χρήματα, επικαλούμενος την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει.

Η υπόθεση, όπως φαίνεται θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους εξαγριωμένους  γονείς να καταφεύγουν στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, καθώς και σε άλλη αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να επιστραφεί στις οικογένειες συνολικά το ποσό ύψους 7.600 €.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ