"


Ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην Καστοριά για τα 25 χρόνια ΔΙΑΔΥΜΑ


Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού

σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων με αφορμή τα 25 χρόνια ΔΙΑΔΥΜΑ

Την Πέμπτη 19/1/2023, στις 11:00-13:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Καστοριά και συγκεκριμένα επί της οδού Αθανάσιου Διάκου (πλησίον πιάτσα ταξί). Οι πολίτες θα ενημερωθούν για θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων, θα τους προταθούν τρόποι για την πρόληψη δημιουργίας τους και θα παραλάβουν μία τσάντα πολλαπλών χρήσεων ως ενθύμιο. 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυση της ΔΙΑΔΥΜΑ και των 5 χρόνων λειτουργίας της ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων) Δυτικής Μακεδονίας από την ΕΠΑΔΥΜ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις έχουν στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών με απώτερο σκοπό την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων. Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το υπάρχον σύστημα ανακύκλωσης με τη χωριστή συλλογή (χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο, βιοαπόβλητα και τηγανέλαια).


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ