"


Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Με στόχο το τρίποντο η Καστοριά υποδέχεται τις Ελπίδες Καρδίτσας

Την πρώτη νίκη εντός έδρας θα επιδιώξει η Καστοριά η οποία

στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής υποδέχεται τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Η ομάδα της Καστοριάς προέρχεται από μεγάλη νίκη εκτός έδρας (0-1 στον Άρη Θεσ.), που ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, και με ανεβασμένη την ψυχολογία φιλοδοξεί να πάρει ένα ακόμη τρίποντο, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά οι Καρδιτσιώτισσες προέρχονται και αυτές από σπουδαία νίκη εκτός έδρας (0-1 στην Λάρισα) και έρχονται και αυτές με καλή ψυχολογία προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, χωρίς προγνωστικά.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού και θα διευθύνουν οι κ.κ. Θεοδωρόπουλος, Δουμτσής και Δημητρίου (ΣΔ Φλώρινας)

Στα άλλα ματς του ομίλου  δεσπόζει το ντέρμπι στη ''Μάνα του Βορρά'' την Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μεσήμβρια. Οι ασπρόμαυρες μετρούν το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και φιλοδοξούν να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους. Στην αντίπερα όχθη οι Κίτρινες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στη Δυτική Θεσσαλία και στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Βόλο στο θεσσαλικό ντέρμπι. Οι κυανέρυθρες παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όντας αήττητες, ενώ οι ερυθρόλευκες αποδεικνύονται εφτάψυχες και στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, ματαιώθηκε ο αγώνας Αβαντίδες Χαλκίδας – Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής - 11/12 15:00

Τρίκαλα1- Βόλος 

ΠΑΟΚ-Άρης Θ.

Αβαντίδες Χαλκίδας-ΑΕ Λάρισα

Καστοριά-Ελπίδες Καρδίτσας


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγωνιστική)

1. Τρίκαλα         (17-0)                    9

2.ΠΑΟΚ                (7-2)                  9

3.Βόλος                 (9-3)                  6

4.Ελπίδες Καρδίτσας (7-8)              6

5.ΓΠΟ Καστοριάς    (2-6)                3

6.ΑΕ Λάρισας            (0-3)               1

7.Άρης Θ.                (0-4)                 1

8.Αβαντίδες             (0-17)               0






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ