"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Προβληματισμός στους φίλους της Καστοριάς για την εμφάνιση της ομάδας

 


Άμεση απόφαση για κλιμάκωση της ένθερμης συμπαράστασης

προς τους παίκτες μας στα προσεχή παιχνίδια, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Ιστορικές παρουσίες στο πλευρό της Καστοριάς, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών. Το παρών έδωσαν ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χαλκίδης και οι μεγάλοι άσσοι του παρελθόντος Τάκης Τσιρώνης και Σάκης Ερμείδης.

Προβληματισμένοι περισσότερο από την εμφάνιση της ομάδας, παρά πικραμένοι από την βαριά ήττα, έφυγαν, από το γήπεδο των Νέων Επιβατών, μετά την λήξη του παιχνιδιού Κεραυνού Αγγελοχωρίου – Καστοριάς (3-0), οι 30 και πλέον φίλαθλοι της Καστοριάς, που ακολούθησαν την ομάδα στην Θεσσαλονίκη. 

Τα πηγαδάκια έδιναν κι έπαιρναν κι όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι τώρα η ομάδα χρειάζεται περισσότερο ένθερμη υποστήριξη κι ότι η προσπάθεια συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών μας κρίνεται αναγκαία και πρέπει να συνεχισθεί, με στόχο την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών. Γιατί σε ένα μακρύ πρωτάθλημα δεν θα υπάρχουν μόνο νίκες με όμορφες στιγμές, αλλά και άτυχα αποτελέσματα με τις αντίστοιχες άσχημες. 


Εκτός των φιλάθλων που ταξίδεψαν από την Καστοριά, υπήρχαν και διάφοροι φίλοι της ομάδας από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης., που ρωτούσαν πριν το παιχνίδι γενικά για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.


Παρόντες στο παιχνίδι ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Καστοριάς και πρόεδρος της κυπελλούχου ομάδας κ. Γιώργος Χαλκίδης, καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της πάλαι ποτέ κυπελλούχου ομάδας της Καστοριάς του 1980, Τάκης Τσιρώνης και Σάκης Ερμείδης.

 Ο τελευταίος δέχθηκε σαν δώρο, από τον φίλαθλο της ομάδας μας κ. Στράτο Μορφίδη, τον α΄ τόμο του βιβλίου των Ιωσήφ - Λάζαρου Χατζητιμοθέου και Παναγιώτη Μπάτου  “Εικόνες και μνήμες του Καστοριανού ποδοσφαίρου” (ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1963-74), ενώ παρέδωσε στον κ. Μορφίδη, την φανέλα του από τον τελικό, καθώς κι ένα πολύ μεγάλο αρχείο φωτογραφιών του, σαν μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ