"


Β’ ΕΠΣ : Πρωταθλήτρια χειμώνα η Φλατσάτα Οινόης – «2» ανατροπής με αγγλικό σκορ 4-5 στις Ελπίδες Μεσ.!!!

 

Τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε η Φλατσάτα Οινόης,

μετά τη νέα νίκη με αγγλικό σκορ 4-5 που πέτυχε στην Μεσοποταμία επί των Ελπίδων, στην 8η και τελευταία αγωνιστική για το 2022.

Οι πράσινοι πέτυχαν μία δραματική νίκη και καρδιοχτύπησαν καθώς στο α’ ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-2, απόρροια της υποτίμησης του αντιπάλου τους. Ωστόσο, στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και γύρισαν το ματς, επικρατώντας τελικά με 4-5, σε ένα ματς, το οποίο πρόσφερε πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη, εξαιτίας της εξέλιξης του σκορ.

Ταυτόχρονα, η Φλατσάτα Οινόης, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, επωφελούμενη την ήττα-σοκ των Ροσσονέρι εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκορ 0-1.

Με τη νίκη τους αυτή, οι μαυραετοί του Κωσταραζίου, υποχρεώσαν τους μέχρι πρότινος πρωτοπόρους Ροσσονέρι στην 1η εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα παρέμειναν για μία ακόμη αγωνιστική αήττητοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Την ήττα των Ροσσονέρι επωφελήθηκε και ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 του Κρόνου, κι έτσι ισοβάθμησε στην 2η θέση με 18 β. και στο -3 από την πρωτοπόρο Φλατσάτα Οινόης.

Με τα σημερινά ματς ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ είχε διεξαχθεί μόλις ένα ματς, αυτό της Καστοριάς Β' με το Μακροχώρι 0-3 και η άνευ αγώνα νίκη της Λεύκης επί της Νέας Καστοριάς που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ