"


Α’ ΕΠΣ : Ακλόνητη στο ρετιρέ η ΑΕ Γραμμοχωρίων – Αμετάβλητη η κορυφή

Με φυσιολογικά τα αποτελέσματα κύλησε η 7η αγωνιστική

για το πρωτάθλημα της  Α’ κατηγορίας, στην οποία τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα προχώρησαν με νίκες.

Έτσι, η κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη, αφού οι πρωτοπόροι πήραν τα τρίποντα μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων συνεχίζει ακάθεκτη να οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος  διατηρώντας το απόλυτο. Νέο της «θύμα» αυτή τη φορά η νεοφώτιστη ομάδα των Λακκωμάτων την οποία υπέταξε εκτός έδρας με το σκορ 0-5, κάνοντας το 7 στα 7, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον 3ο και αήττητο Παναργειακό, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

 Στην 2η θέση και και -3 από την κορυφή παρέμεινε η Αστραπή Μεσοποταμίας, μετά τη νέα της νίκη. Οι κιτρινόμαυροι σημείωσαν το σκορ της ημέρας, καθώς συνέτριψαν στην Πολυκάρπη τον τοπικό Ηρακλή με το επιβλητικό σκορ 0-6, διατηρώντας το αήττητο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι, που αποτελούν την αρνητική έκπληξη με την μέχρι τώρα πορεία τους παρέμειναν σε δεινή βαθμολογική θέση.

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 0-3 ο Παναργειακός επικράτησε στο γήπεδο της Χλόης του τοπικού ΑΟ Κάστωρ, επιστρέφοντας δριμύτερος στις νικηφόρες εμφανίσεις. Οι κοκκινόμαυροι με τη νίκη τους αυτή παρέμειναν στην 3 θέση και στο -4 από την κορυφή διατηρώντας το αήττητό τους , ενώ ματς-κλειδί θεωρείται αυτό της επόμενης αγωνιστικής, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα των Γραμμοχωρίων.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Δόξα Αμπελοκήπων επικρατώντας δύσκολα της μαχητικής ΑΕ Βιτσίου με σκορ 1-0. Ήταν η 2η εντός έδρας για τους μαυραετούς με την οποία πήραν βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Βιτσίου, που διένυε ανοδική πορεία, παρά την ήττα (2η εκτός έδρας), παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σπουδαίο «2» πήρε ο Γράμμος Μαυροχωρίου επικρατώντας στην Κορησό της τοπικής Δόξας με το καθαρό σκορ 0-1, στο μεταξύ τους γειτονικό ντέρμπι, επιστρέφοντας δριμύτερος στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Πεντάβρυσος μετά τη  σημαντική νίκη που πέτυχε επί του Νταηλάκη με σκορ 2-1, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς ήττα, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ