"


Θα "μαγέψει" Καστοριανούς & επισκέπτες ο Bojan Krstic!

Ο Bojan Krstic στην Καστοριά

Bojan Krstic Orkestar

Μία υπέροχη βραδιά υπόσχεται στους επισκέπτες του 7ου Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής ο Σέρβος φημισμένος καλλιτέχνης/μουσικός, με διεθνή παρουσία και βραβεία σε μουσικά φεστιβάλ -vo1 τρομπέτα της Σερβίας- Bojan Krstic.
Ο Bojan Krstic συμμετέχει συνεχώς σε μουσικά και διαγωνιστικά φεστιβάλ ανά την υφήλιο σαρώνοντας όλα τα βραβεία με κυριότερα αυτών : Golden Trumpet 2015, Best Orchestra 2017, Best Orchestra 2022.
Ο Bojan Krstić και η ορχήστρα του γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην πόλη Vladičin Han στη Νότια Σερβία και από εκεί απέκτησαν τη διεθνή φήμη τους, κάνοντας περιοδείες σε όλο τον κόσμο, ηχογραφώντας soundtrack ή παίζοντας σε φεστιβάλ, συναυλίες, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις με αποτέλεσμα, οι βαλκανικές παραδοσιακές μελωδίες να γίνουν γνωστές επιτυχίες σε όλο τον κόσμο καταφέρνοντας ο ίδιος να γίνει ένας από τους πιο λαμπρούς και υπέροχους τρομπετίστας ολόκληρης της περιοχής των βαλκανίων.
Στον περίφημο ετήσιο διαγωνισμό στην Guča, το «Woodstock of the Balkans» με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ο Bojan Krstić κέρδισε τη «Χρυσή Τρομπέτα» το 2015, την «Πρώτη Τρομπέτα» το 2016 και το βραβείο της «Καλύτερης Ορχήστρας» το 2017 και 2022, καθώς και πλήθος άλλων βραβείων για τη φανταστική ερμηνεία του ίδιου και των μουσικών του. Το 2016 το συγκρότημα συμμετείχε στην παραγωγή του άλμπουμ «Balkan Herbal Clinic» του γερμανικού συγκροτήματος του Mr Žarko, με αποκλειστικές εμφανίσεις  επί σκηνής.

Ο Bojan Krstic θα εμφανιστεί στο 7ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής στο ιστορικό κέντρο της Καστοριάς την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Δείτε βίντεο :

INFO : ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

facebook.com/festbalkan (@festbalkan)
instagram.com/balkanfest (@balkanfest)
hashtag : #balkanfestivalkastoria
youtube : bit.ly/3GiFFl1
e-mail : balkanfestival@hotmail.com





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ