"


Συνάντηση με Κλιμάκιο του ΥΠΠΑΤ για την Επαναδημοπράτηση του Φράγματος Νεστορίου στην Π.Ε. Καστοριάς

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Υπουργού Αγροτικής

Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά για την διαδικασία επαναδημοπράτησης του Φράγματος Νεστορίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη, παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος & Υποδομών  Θωμά Μάνου και κλιμακίου του ΥΠΠΑΤ αποτελούμενο από: τον Προϊστάμενο Δ/νσης Έργων και Αγροτικών Υποδομών Πετρογιάννη Αθανάσιο, την Προϊσταμένη Τμήματος Κατασκευών και παρακολούθησης Έργων Μαρίνα Δελή, του Τεχνικού Συμβούλου του ΥΠΠΑΤ Άνθιμου Σπυρίδη, του Νομικού Συμβούλου Γιώργου Γάλλου και του Δ/ντη Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καστοριάς Στέλιου Κοτσάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποτυπώθηκε η υπάρχουσα κατάσταση, αναλύθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες για την επαναδημοπράτηση του έργου, και τέθηκαν  τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να συντονίσουν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα, υποδεχτήκαμε το τεχνικό κλιμάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η διάθεση όλων των πλευρών για άρτια συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της υλοποίησης του έργου, στο συντομότερο χρονικό διάστημα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ