"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Κόλλησαν στο «Χ», Καστοριά και Ελασσόνα

 

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Καστοριά και Ελασσόνα

σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα, κι έτσι στο ματς κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και το πάθος.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με εναλλασσόμενη την υπεροχή των δύο ομάδων, ενώ ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.


Η Καστοριά απείλησε στο 35’ με τον Πάλλα το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ, στο 70’ κεφαλιά του Χασάϊ μόλις άουτ, στο 76’  Χασάϊ δεν τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Ταρέλι και στο 78’ διαγώνιο σουτ του Ταρέλη, απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 60’ κάθετο δοκάρι σε σουτ του Ντούλανγκ.


Για την ομάδα της Καστοριάς ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στο δεύτερο ματς που έδωσε εντός έδρας, ενώ οι Ελασσόνα, διατήρησε για 5η αγωνιστική το αήττητό της, ωστόσο, όμως έχει ρεκόρ ισοπαλιών, 4 στα 5 παιχνίδια.

Διαιτητές :  Μιχαηλίδης (ΣΔ Πέλλας), Σάκκος Μιχαήλ (ΣΔ. Κοζάνης)Αδραμάνης Δημήτριος (ΣΔ Πέλλας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Tozzo, Μαντώς (54΄ Μανακίτσας), Χασάι (85΄ Τσολάκης), Tarelli, Πάλλας, Ελευθεριάδης, Γκέγκας (74΄ Παναγιωτίδης), Κυριακού (54΄ Μηλιάτης), Σαββόπουλος.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Γούπος, Νταπώσης, Λαγός, Περγκιόνι (77’ Τσάτσος), Κοντοθανάσης, Καρανούλας, Ντουλάγκ, Κωστούλας (65’ Μούλτσιας), Ματούλας, Βλαχάκης (85’ Μπούσιας), Κακάμης.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ