"


Νίκη με ανατροπή σε τέσσερα λεπτά για την Καστοριά, 2-1 τον Πιερικό!!!


Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στο πρώτο επίσημο ματς

εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή πήρε η Καστοριά επικρατώντας με σκορ 2-1 του Πιερικού.
Μια νίκη δίκαιη με την οποία τονώθηκε η ψυχολογία και  το ηθικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δυναμικό  παρών έδωσαν οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πήγαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές για την σπουδαία νίκη. 


Οι ερυθροκίτρινοι από τα πρώτα λεπτά ανέπτυξαν έντονη επιθετική δραστηριότητα, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ. Αφού, πίεσαν και απείλησαν στο 21’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μαντού, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή βγήκε άουτ.
Ωστόσο, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 34’ ο Πιερικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν από σέντρα του Παπαδόπουλου Χ., με κεφαλιά ο Κατσιαμήτας άνοιξε το σκορ (1-0)
Στην επανάληψη η ομάδα της Καστοριάς μα πάθος και αποφασιστικότητα, αλλά και νοοτροπία νικητή, συνέχισε να πιέζει και σε διάστημα 4 λεπτών (54’ – 58’) κατάφερε να πετύχει δύο γκολ ανατρέποντας το σκορ.
Συγκεκριμένα στο 54’ ο Μανακίτσας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Τέσσερα λεπτά αργότερα (58’), σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαντώς, ο Σαββόπουλος έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε προσωρινά ο Γκάρας, πλάσαρε ο Παναγιωτίδης κι ο Σαββόπουλος που έγινε αποδέκτης της μπάλας, μέσα στην περιοχή, με πλασέ έβαλε την Καστοριά στη θέση του οδηγού(2-1). 
Στο 65’ οι ερυθροκίτρινοι απέκτησαν αριθμητικό μειονέκτημα καθότι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ελευθεριάδης  συνεχίζοντας το υπόλοιπο διάστημα με 10 παίκτες.
Στο υπόλοιπο διάστημα, το ματς εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, ωστόσο, το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, με την Καστοριά να παίρνει μία πολύ δύσκολη νίκη.

Διαιτητής: Μαγγιώρος, Τσάντας, Παπαλάζου (Ε.Π.Σ. Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος (95΄ Κωνσταντίνου), Χασάι, Παναγιωτίδης, Tarelli, Μηλιάτης (90΄ Κυζερίδης), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Μαντώς, Σαββόπουλος (82΄ Νάκος)


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γκάρας, Πιτσόλης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος Χρ., Κατσιαμήτας, Τουλίκας, Νικολαΐδης.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ