"


Α’ ΕΠΣ : Δίδυμο κορυφής με Αστραπή Μ. και Γραμμοχώρια, που αναμετρώνται την επόμενη αγωνιστική!!!

 

Ανομβρία είχαμε στην 4η αγωνιστική του 45ου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας,

αφού στα 6 ματς σημειώθηκαν μόλις 16 γκολ - όσα και στην πρεμιέρα – αποτελώντας τις φτωχότερες σε παραγωγικότητα τερμάτων αγωνιστικές.

Στο ντέρμπι κορυφής η ΑΕ Γραμμοχωρίων με ένα γκολ που πέτυχε στις αρχές της επανάληψης, λύγισε την αντίσταση του Γράμμου Μαυροχωρίου επικρατώντας με 1-0, συνεχίζοντας αήττητη την εξαιρετική της πορεία με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Με τη νέα τους νίκη τα ελάφια διατήρησαν την θετική παράδοση των τελευταίων ετών (3 νίκες στα τελευταία 4 ματς), υποχρεώνοντας τους κυανόλευκους στην 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα οπισθοχώρησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που σημείωσε ο Ντούκας, ήταν αυτό με το οποίο παραβιάστηκε και για πρώτη φορά η εστία του στο πρωτάθλημα. 

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι μετά την 1η ήττα στο πρωτάθλημα, έχουν δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, αρχής γενομένης την Τετάρτη 16/11, όπου στο πλαίσιο της Α’ φάσης κυπέλλου υποδέχονται την Αστραπή Μ., ενώ την επόμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ηρακλή Πολυκάρπης, στο παραδοσιακό el Clásico του Δήμου Μακεδνών.


Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Αστραπή Μεσοποταμίας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χλόης, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0-3 του ΑΟ Κάστωρ. Οι κιτρινόμαυροι μετά και τη νέα τους νίκη, διατηρήθηκαν αήττητοι και μαζί με την ΑΕ Γραμμοχωρίων οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 12 βαθμούς, αντίπαλο τον οποίο μάλιστα υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής.

Ωστόσο, την ομάδα της Αστραπής την περιμένει ενδιάμεσα (Τετάρτη 16/11) ένα ακόμη δύσκολο ματς, και μάλιστα εκτός έδρας στον Γράμμο Μαυροχωρίου, στο πλαίσιο της Α’ φάσης Κυπέλλου, ενώ τα Γραμμοχώρια για τον ίδιο θεσμό υποδέχονται το Νταηλάκη.


Δύσκολη και  αγχωτική νίκη πέτυχε ο Παναργειακός επικρατώντας με σκορ 2-0 την  μαχητική ΑΕ Βιτσίου. Ήταν η 2η εντός έδρας νίκη και 3η συνεχόμενη για τους κοκκινόμαυρους με την οποία πέρασαν στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που από το 60’ είχαν και το  αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Δινάδη), ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί, ωστόσο, όμως δεν κατάφεραν να αποδράσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την 1η ήττα μακριά από την έδρα τους.


Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων η οποία πέρασε νικηφόρα από τα Λακκώματα επικρατώντας του τοπικού τυφώνα με σκορ 0-3, σκαρφαλώνοντας έτσι  στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναργειακό, αντίπαλο με τον οποίο έχει μεγάλη αρνητική παράδοση. Αντίθετα, η ομάδα των Λακκωμάτων μετά τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές, γνώρισε ισάριθμες ήττες (την 1η εντός έδρας) με συνέπεια να οπισθοχωρήσει στην 9η θέση της βαθμολογίας.


Σεφτέ στις νίκες έκανε η Δόξα Κορησού. Στο ματς – φωτιά κόντρα στην Πεντάβρυσο – που διεξήχθη λόγω τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών – οι μαυραετοί, λύγισαν την αντίσταση της Πενταβρύσου επικρατώντας με σκορ 2-1, και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον επίσης αδύναμο και χωρίς νίκη ΑΟ Κάστωρ.

Από την άλλη πλευρά, οι κυανόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρά τη νέα ήττα, άφησε καλές εντυπώσεις, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα, ότι οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν εκ νέου την Τετάρτη 16/11 στο πλαίσιο της Α' φάσης Κυπέλλου, με γηπεδούχο την Δόξα Κορησού.


Τέλος, η μοναδική ισοπαλία της ημέρας σημειώθηκε στο ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς ματς Νταηλάκη – Ηρακλής Πολυκάρπης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και γκολ (2-2). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν με 0-2 στο σκορ, τελικά δεν κατάφεραν να αποδράσουν με το τρίποντο, αφού οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 2-2, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη και σε χαμηλή βαθμολογική θέση.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : ΑΣ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΤΟ Φ.Α. της 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ

ΝΤΑΗΛΑΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ                 2-2

30’ Καραμήτρος Ι., 52’ Καραμήτρος Ι., 55’ Σαββόπουλος, 67’ Παπαθωμάς

ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ         1-0

52’ Ντούκας 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ                                     2-0

35’, 90’ Μπόδας 

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ                             0-3

8’ Πασώλης, 41’, Πασώλης, 53’, Παλαιοδήμος Α.

ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ - ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ                     0-3

45’ Ολοκτσίδης, 60’ Πελαγίδης, 80’ Ξανθόπουλος

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ                             2-1

34’ Μηλιάτης, 62’ Μηλιάτης, 75’ Αφεντουλίδης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 12

2.ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ 12

3.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 10

4.ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ                 9

5.ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ         6

6.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 6

7.ΚΟΡΗΣΟΣ                 4

8.ΝΤΑΗΛΑΚΗ         3

9.ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ         2

10.ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ         2

11.ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ         1

12.ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 0

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ -ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ

ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ - ΝΤΑΗΛΑΚΗ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΚΟΡΗΣΟΣ - ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ - ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Α’ ΦΑΣΗΣ (Τετάρτη 16/11)

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται την Τετάρτη 16/11 με τον θεσμό του κυπέλλου. Αναλυτικά τα ζευγάρια

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ- ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 Β΄- ΚΑΣΤΩΡ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ- ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ- ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ- ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ