"


Κάλεσμα της διοίκησης της Καστοριάς στον φίλαθλο κόσμο

"Τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου 2021. Κατακαλόκαιρο και αντί για

καλοκαιρινά μπάνια  το μυαλό κάποιων ρομαντικών αναζητούσε τρόπους διεξόδου της ποδοσφαιρικής ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο φως! 

Κάπου μεταξύ Θεσσαλονίκης και Καστοριάς μια ομάδα ανθρώπων συζήτησε, αντάλλαξε απόψεις, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας  εμπιστοσύνης, εξέτασε διεξοδικά όλες τις εναλλακτικές και με όρκο πίστης και καθαρότητας μεταξύ των μελών της, αποφάσισε την έναρξη της προσπάθειας ανάταξης κι αναγέννησης του ονόματος της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ποδοσφαιρικά. 

Πολλοί από τους ανθρώπους της ομάδας αυτής, προς τιμήν τους, δέχτηκαν να θυσιάσουν μια πιο βατή προηγουμένη κατάσταση και να επωμιστούν στους ώμους τους το καθημερινό τεράστιο βάρος του καραβιού, που λέγεται ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Στην πάροδο αυτή του χρόνου προστέθηκαν και άλλοι, όλοι, αφιλοκερδώς, εκ των οποίων οι περισσότεροι προσφέροντας, ακόμη κι από το υστέρημα τους, στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Κοινή μας γραμμή ήταν, είναι και θα είναι αυτό το καράβι να πλέει σε ήρεμα νερά. Με το πλήρωμα του καθαρό και περήφανο απέναντι στους επιχειρηματίες και τους φίλαθλους του νομού μας. Με τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το στρώμα, ώστε να ξανακερδίσουμε την καταρρακωμένη εμπιστοσύνη του κόσμου και να δημιουργηθεί η ομάδα – κυψέλη, για τα παιδιά της πόλης και του Νομού μας, που θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Κάθε αρχή και δύσκολη . Έτσι ήταν και η δική μας τo καλοκαίρι του 2021. Κλείσαμε τα αυτιά μας στη χλεύη και στις ειρωνείες και κοιτάξαμε μόνο την πορεία μας. Μια πορεία που συνεχίζει να είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχουν - δυστυχώς - επιφανείς οικονομικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να αναλάβουν το καράβι.

Ταυτόχρονα όμως και μια πορεία γλυκιά, που μας αντάμειψε αρχικά με την άνοδο της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι και στην συνέχεια, την προηγούμενη βδομάδα  στην  Κοζάνη με την παρουσία των οπαδών μας στο πλευρό της. Αυτή η συμπαράσταση των οπαδών της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μας, ξεκινά στην ουσία την Κυριακή , στο πρώτο, μετά από πολλά χρόνια, εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Πιερικό.

Μια πορεία λοιπόν που δεν θέλουμε να την κάνουμε μόνοι μας. Δεν έχει νόημα να την κάνουμε μόνοι μας.  Θέλουμε να την κάνουμε μαζί σας, ενωμένοι όλοι σαν οικογένεια. Και την Κυριακή είναι η πρώτη μεγάλη οικογενειακή σύναξη, μετά από χρόνια. Σας περιμένουμε, να φωνάξουμε, να χειροκροτήσουμε, να εμψυχώσουμε, να δώσουμε «φτερά» στους παίχτες μας. Όπως κάνουν όλες οι αγαπημένες  οικογένειες που δίνουν «φτερά»  στα παιδιά τους.

Το ταξίδι λοιπόν ξεκινά. Θα είναι δύσκολο. Θέλει - όπως πολύ σωστά τονίζουν και οι οπαδοί μας- υπομονή. Θα έχει φουρτούνες. Αλλά οι δυνατές οικογένειες τις ξεπερνάνε και συνεχίζουν. Ραντεβού την Κυριακή. Εξάλλου οι Κυριακές είναι, παραδοσιακά, για τις οικογένειες. Και η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας είναι η μεγάλη οικογένεια μας. 

Σας περιμένουμε, λοιπόν".

Εκ της διοίκησης


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ