"


Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς αποχαιρετά τον Τάκη Αργυρό

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς αποχαιρετά τον Τάκη Αργυρό

Συλλυπητήρια της ομάδας της Καστοριάς

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, για τον αδόκητο χαμό του Τάκη Αργυρού, εκφράζει τα βαθύτατα της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντα.
Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, ενόψει αυτής της ξαφνικής κι απρόσμενης απώλειας κι ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει τη δύναμη που χρειάζονται, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Ο Τάκης Αργυρός γεννήθηκε το 1948 και ήρθε στην Καστοριά την χρονιά της επιστράτευσης, Την αγωνιστική περίοδο 1974-1975, όπου ήταν η πρώτη χρονιά της Καστοριάς στην Α΄ Εθνική, αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος (34 αγωνιστικές).
Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους στυλοβάτες της άμυνας της Καστοριάς εκείνης της εποχής, ενώ “βοήθησε”, εμμέσως πλην σαφώς, με την μεταγραφή του στην Α.Ε.Κ, το καλοκαίρι του 1979, στην δημιουργία της μεγάλης ομάδας της κυπελλούχου Καστοριάς.
Στις 19/09/79 έκανε και την μία και μοναδική του ευρωπαϊκή συμμετοχή στον αγώνα Άργκες Πιτέστι – ΑΕΚ 3-0 , για το κύπελλο Πρωταθλητριών. Συνολικά έχει 159 συμμετοχές στην Α’ Εθνική εκ των οποίων 152 με την Καστοριά και 7 με την ΑΕΚ.
Ειλικρινής, ντόμπρος, σταράτος και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ θα λείψει από κοντά μας.
“Καλό Παράδεισο να έχει ο Τάκης κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 κι ώρα 16.00, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων της Καστοριάς.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ