"


H εκδήλωση παρουσίασης του ειδικού προγράμματος χρηματοδοτικής στήριξης των πληττομενων επιχειρήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καστοριάς,

της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ και της ΑΝΚΟ για την παρουσίαση του ειδικού προγράμματος χρηματοδοτικής στήριξης των πληττομενων επιχειρήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Καστοριάς, έγινε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος καθώς και απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη ενίσχυση αφορά ένα μικρό ποσοστό επιχειρήσεων. 


Ακολούθησε μια έντονη συζήτηση, με επιχειρήματα, με ειλικρίνεια, αντεγκλήσεις η οποία ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Καστοριά αλλά κυρίως μια δυνατή κραυγή για περαιτέρω στήριξη από την Πολιτεία.

"Η κάθε ενίσχυση της πολιτείας  που προσπαθεί να δώσει λύση στα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι καλοδεχούμενη. Το πρώτο βήμα έγινε απομένουν όμως πολλά ακόμα. Χρειάζονται στοχευμένες και διαφορετικές δράσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συνολικά σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χαράλαμπος Καραταγλίδης





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ