"


Φιλική ισοπαλία 2-2 της Καστοριάς με τον Παναργειακό

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Καστοριάς κόντρα στον Παναργειακό.

Στο 15 ' ο Μανακίτσας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά κι ο Κυριζάκης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 23' οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά κι ο Παπαθανασίου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα... ίσα 1-1. Στο 25 ', μετά από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Παναργειακού, ο Λαβασίδη έπιασε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 27' μετά από ωραία σέντρα του Νάκου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Χασάι από το ύψος του πέναλτι έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34', μετά από πλάγιο άουτ από τα αριστερά, ο Νάκος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Στο 38 ' σε σουτ του Χασάι, έξω από  την περιοχή, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κυριζάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, μέσα από την μικρή περιοχή, δωσε κε νέου το προβάδισμα στο σκορ, 2-1.Στο 43: ο Κυδωνάκης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζιάρα και κατέληξε άουτ. 

Στο 48' το σουτ του Κυριζάκη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναργειακού. Στο 50' Φάουλ γέμισμα από το κέντρο, κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έγινε το 2-2.

Στο 63' το σουτ του Μαντού απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαντώς, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξeνουμενων εξουδετέρωσε το σουτ του Tozzo. 

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τζιάρας, Κωνσταντίνου, Δινοβίτσης, Παναγιωτίδης, Tozzo, Κυζερίδης, Μανακίτσας, Λαβασιδης, Σταμούλης (18' Χασάι), Νάκος. Κυριζάκης

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Στεργιάδης(Τ), Δινάδης, Χαραλαμπίδης Μ., Γκάνας, Βασιλείου, Ρόμπος, Παπαθανασίου, Μπόδας, Ταχτατζής, Κυδωνάκης, Καρανάσιος Σ.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Γκαλίτσας, Καρανάσιος Α., Αγγέλκος, Γκόσιος (Τ), Βασάδης (Τ)





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ