"


"Ντόρτια" της Καστοριάς στην Αστραπή Μεσ.

Ικανοποίησε στην Μεσοποταμία η Καστοριά, στο φιλικό παιχνίδι

που έδωσε με την τοπική Αστραπή. Κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και να κερδίσει με σκορ 0-4.

Η Καστοριά ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο, υπερτέρησε του αντιπάλου της και κατόρθωσε στο πρώτο 25 λεπτο, να "κλειδώσει" την φιλική νίκη. Έτσι, στο 18΄ ο Μαντώς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά κι ο Μανακίτσας με κεφαλιά, μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-1. Στο 22΄ο Χασάι, με σουτ , έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε το 0-2. 

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ηλίας Σολάκης, έριξαν κάπως τον ρυθμό της ομάδας, χωρίς όμως να επιτραπεί στην γηπεδούχο Αστραπή να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση στην εστία της. Στο 76΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Τσολάκη- Νάκου, ο πρώτος πάσαρε κάθετα στον δεύτερο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, από το ύψος του πέναλτι, γράφοντας το 0-3. Στο 85΄ ο Μαντώς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Σαββόπουλος Ευαγ., έπιασε κεφαλιά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, η μπάλα πήγε στον Ελευθεριάδη, ο οποίος με σουτ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 0-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πετρόπουλος, ενώ βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Μπακάλης και Μήτσιου, άπαντες της Ε. Π. Σ. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Μεϊμαρίδης (65΄ Κλαζίδης), Τσακλίδης, Αμανατίδης Θεοφ. (55΄ Κράτσιος), Ξενθόπουλος (80΄ Αμανατίδης Αναστ.), Παλαιοδήμος (80΄ Παπαθωμάς), Μηλιάτης, Αντωνιάδης (85΄ Κοχλιάδης), Καραμανίδης Γρηγ. (80΄ Καραμανίδης Λαζ.), Σωτηριάδης, Κουσίδης (55΄ Ψωμιάδης), Κοκοβίδης (46΄ Πασιόλης- 65΄Αθανασιάδης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας (35΄ Κοσμίδης - 63΄ Τζιάρας), Κωνσταντίνου (53΄ Σβίρος), Δινοβίτσης, Παναγιωτίδης (53΄ Tozzo), Ελευθεριάδης, Μαντώς, Χασάϊ (53΄ Νάκος), Μανακίτσας (53΄ Κυζερίδης), Λαβασίδης (53΄ Τσολάκης), Γκέγκας (53΄ Σταμούλης), Tarelli (53΄ Σαββόπουλος Ευαγ.)


Επόμενο φιλικό το Σάββατο 1 Οκτωβρίου εντός έδρας με την Κοζάνη









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ