"


Φιλική ισοπαλία 0-0 της Καστοριάς κόντρα στον Θεσπρωτό


Μετά από ένα πολύ καλό ματς, με γρήγορο ρυθμό και εναλλασσόμενη

υπεροχή Καστοριά και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Στο 17’ ο Σαββόπουλος κέρδισε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Μαντώς, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 20΄φάουλ του Θεσπρωτού από τα αριστερά, ο ρέφερι υπέδειξε οφ σάιντ. Στο 32΄, σε πολύ ωραίο σουτ του Χασάι, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. 

Στο 34΄ωραία κάθετη πάσα του Μαντού από τα αριστερά στον Σαββόπουλο μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πλάσαρε άουτ. Στο 35΄σε κόρνερ του Θεσπρωτού, έδιωξε την μπάλα ο Παναγιωτίδης. Στο 42΄η ωραία προσπάθεια του Σαββόπουλου, από τα αριστερά, κόπηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαντώς, αλλά το σουτ του Μανακίτσα έφυγε άουτ. Στο 44΄ το φάουλ για τον Θεσπρωτό απο τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 55΄ωραίο συνδυασμός Χασάι και Σαββόπουλου από τα αριστερά, ο τελευταίος έκανε σέντρα, αλλά η κεφαλιά – ψαράκι του Μαντού, μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Στο 58΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαντού από τα δεξιά, η κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε άουτ. 

Στο 65΄, ωραία  προσπάθεια των παικτών του Θεσπρωτού από τα αριστερά, σέντρα στην περιοχή, το σουτ που έγινε, από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε ο Τσαρούχας. Στο 69’ ωραία προσπάθεια του Χασάι και σέντρα, από τα αριστερά, δεν την βρήκαν τη μπάλα, ούτε ο Σαββόπουλος, ούτε ο Κυριακού. Στο 72΄, ωραία κάθετη πάσα του Κυριακού στον Tarelli, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σεντράρει από τα αριστερά. Στο 76΄, ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Παναγιωτίδης όμως δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Στο 87΄, ωραία προσπάθεια του Tarelli, από τα αριστερά, ο Μανακίτσας έπιασε σουτ στο ύψος του πέναλτι, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής: Πετρόπουλος (Πανταζής - Μήτσιου)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (61΄ Τσαρούχας), Σβίρος (78΄ Κωνσταντίνου), Δινοβίτσης (46΄ Tarelli), Tozzo (46΄ Ελευθεριάδης), Μηλιάτης (33΄ Μανακίτσας), Μαντώς (78΄ Νάκος), Χασάι, Παναγιωτίδης, Κυριζάκης (46΄ Τσολάκης), Γκέγκας (61΄ Κυριακού), Σαββόπουλος (78΄ Κυζερίδης).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς Δημ., Τρομπούκης, Ντόντης, Σεμερτζάκης, Ρίζος, Πανταζέλος, Αδαμάκης, Χατζηγεωργίου, Οικονομάκος, Χατζάκος, Παππάς Ευαγ.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ