"


Πήρε το Super Cup η Καστοριά, 3-0 τον Παναργειακό

Με το ευρύ 3-0 η Καστοριά κέρδισε τον Παναργειακό και

κατέκτησε πανάξια το 4ο Super Cup της ΕΠΣ Καστοριάς, στην αναμέτρηση με την οποία “άνοιξε η αυλαία” της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023.

Μπροστά σε περίπου 1000 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Καστοριάς, οι δύο ομάδες “μονομάχησαν” για το τρόπαιο, το οποίο κατέληξε δίκαια στο “συγκρότημα” του Ηλία Σολάκη, καθώς ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ εκτός από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια.











Με το καλημέρα οι ερυθροκίτρινοι άνοιξαν το σκορ, όταν στο 3’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σαββόπουλου και σε διαγώνια σέντρα, ο Ταρέλι εξ’ επαφής άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη (1-0).

Στο υπόλοιπο διάστημα η ομάδα της Καστοριάς είχε την υπεροχή και πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, όμως έλειπε η ουσία και  η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά ο  Παναργειακός αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Κοσμίδη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι θετικό.

Μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της έχασε η Καστοριά στο 62’ όταν από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια σε πάσα του Ταρέλι, στον Τσολάκη, ο τελευταίος με διαγώνιο πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε την ρίζα της κάθετη δοκού του Σιώμου.

Στο 82’ νέο δοκάρι για την Καστοριά, όταν από σέντρα του Ταρέλι, ο Σαββόπουλος με πλασέ εν κινήσει σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (85’) ο Ταρέλι ήταν αυτός που κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του όταν με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0.

 Στο 88’ μετά από αδράνεια της άμυνας ο Κυριζάκης με έξυπνη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μπακάλη, Δημητριάδη, Κοκαλένιου, Στυλιάδη.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Κοσμίδης, Σβίρος, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας (65’ Μηλιάτης), Μαντώς (65’ Δινοβίτσης), Χασάi (77’ Kυριζάκης), Παναγιωτίδης, Τσολάκης (65’ Κυριακού), Ταρέλι (90’ Νάκος), Σαββόπουλος Β.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Σιώμος, Βασιλείου, Γκαλίτσας (70’ Μάτσιας), Αγγέλκος, Δινάδης, Χαραλαμπίδης Μ. (78’ Ταχτατζής), Μπόδας (84’ Γκάνας), Καρανάσιος Αθ., Καρανάσιος Σ., Παπαθανασίου, Ρόμπος (60’ Μήλιος).


Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μεγάλου Προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Επίσης οι  ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές  εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μαύρο περιβραχιόνιο,  κρατώντας  καρτέλες και φορώντας μπλουζάκια με αναγραφόμενο το κεντρικό σύνθημα κατά της βίας και του ρατσισμού, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε, χωρίς βία, χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και οπαδικές διαμάχες.


MVP του 4ου SUPER CUP ο paolo Tarelli

Ο μεσοεπιθετικός της Καστοριάς paolo Tarelli  με τα δύο γκολ που πέτυχε και  γενικότερα με την συνολική εικόνα της εμφάνισής του, μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο MVP του 4ου SUPER CUP ΕΠΣ Καστοριάς.




AΠΟΝΟΜΕΣ





-Τις Απονομές αναμνηστικών επάθλων των διαιτητών έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Δ. ΕΠΣ Καστοριάς, Σίμος Σπύρου.





-Τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλου στη φιναλίστ ομάδα του Παναργειακού έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Θόδωρος Ιωαννίδης.


-Τις απονομές μεταλλίων και κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα της Καστοριάς, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς Κίμων Μηταλίδης.



- Την απονομή στον MVP του αγώνα Paolo Tareli έκανε ο Ταμίας της ΕΠΣ Καστοριάς, Βασίλης Μπότσαρης.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ