"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Aναστολή αγώνων Κυπέλλου -Oλικές αναβολές σε όλες τις Ενώσεις


Η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς,

σε  συνεδρίαση της σήμερα 16/09/2022, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή όλων των αγώνων του  κυπέλλου, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2022. 

Η απόφαση για την αναστολή έχει ισχύ μέχρι  να ληφθεί από την ΕΠΟ το πλαίσιο της εφαρμογής της υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/οικ.435525/13-09-2022 (ΑΔΑ:96ΦΟ4653Π4-ΨΔΞ) Εγκυκλίου της Γ.Γ.Α., με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων.


Δείτε ενδεικτικά τις αποφάσεις πολλών Ενώσεων για τις αναστολές των διοργανώσεών τους :

Αναβολή Πρωταθλήματος Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου , 17 και 18/9/22

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ενημερώνει τα Σωματεία – Μέλη της ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου Χαλκιδικής ” ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΝΑΣ olives” ,που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 , λόγω προβλημάτων που δημιουργεί το Μητρώο ΓΓΑ σε πολλές ομάδες του Νομού μας και εμποδίζει τα Σωματεία στη συμμετοχή τους


Αναστολή των τοπικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς του λόγου) συνεδρίαση της σήμερα 15/09/2022, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση για την αναστολή έχει ισχύ μέχρι νεώτερης (απόφασης) της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας και έχει ληφθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/οικ.435525/13-09-2022 (ΑΔΑ:96ΦΟ4653Π4-ΨΔΞ) Εγκυκλίου της Γ.Γ.Α.,

με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων».


ΕΠΣ ΚΑΒΆΛΑΣ 

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας για τη σεζόν 2022-2023 μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022. 

Υπενθυμίζεται ότι και η έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας έχει μετατεθεί για το ίδιο Σαββατοκύριακο. 


Αναστολή Διοργανώσεων Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι αγώνες ΟΛΩΝ των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ένωσης ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ μέχρι νεωτέρας λόγω έλλειψης διάθεσης από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) να επιλύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή Σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αυτής.

Ζητάμε ταπεινά συγνώμη απ’ όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη, και κυρίως από τα Σωματεία-Μέλη μας και τους ποδοσφαιριστές, καθώς για αβλεψίες άλλων φορέων είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προβούμε σε μία τέτοια ενέργεια.


Αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας

Την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων της ανακοίνωσε η Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, σε έκτακτη συνεδρίαση της σήμερα 16/09/2022, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων της.

Η απόφαση για την αναστολή έχει ισχύ μέχρι νεωτέρας και έχει ληφθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής της υπ. αριθ. ΥΠΠΟΑ/οικ. 435525/13-09-2022 Εγκυκλίου της Γ.Γ.Α., με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικής συνάντησης του άρθρου 56Δ του ν. 2725/1999 και παραχώρησης αθλητικών εγκαταστάσεων».


Αναβάλλεται το Super Cup της Ε.Π.Σ.Λάρισας

Ο προγραμματισμένος για αύριο Παρασκευή στις 5:30 το απόγευμα αγώνας για το θεσμό του Super Cup,  ανάμεσα στον Π.Ο.Ελασσόνας και τον Δωτιέα Αγιάς αναβάλλεται.

Η ΕΠΣ Λάρισας προέβη σε αυτή την απόφαση, κατόπιν ερμηνευτικής οδηγίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Αυγενάκης) που απειλεί πλέον με ποινικές διώξεις τους προέδρους των τοπικών Ε.Π.Σ. σε περίπτωση που διεξαχθεί αγώνας με τη συμμετοχή σωματείου που δεν είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το πρόβλημα αφορά την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, με την ΕΠΣΛ να αναβάλει τον αγώνα γιατί το έγγραφο έφτασε στα γραφεία της Ένωσης το μεσημέρι της Πέμπτης και μάλιστα το ίδιο έγγραφο δημιούργησε προβλήματα και σε άλλες Ενώσεις που είχαν προγραμματισμένα παιχνίδια για το Σαββατοκύριακο





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ