"


Φιλική νίκη της Καστοριάς, 0-1 στον Μακεδονικό Φούφα

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα, η Καστοριά

με γκολ του Tarelli επιβλήθηκε του τυπικά γηπδούχου Μακεδονικού Φούφας με σκορ 0-1. 

Ο Ηλίας Σολάκης ξεκίνησε το παιχνίδι με μια 11άδα διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα, ότι κανείς δεν έχει καπαρώσει την θέση του και ότι πρέπει να υπάρχει διαρκής και συνεχής προσπάθεια, από όλους, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. 

Στο 1΄, ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σβίρου, από τα δεξιά, ο Κυριακού έπιασε ανάποδο ψαλίδι , αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το «Γάμα» της εστίας του Δημητριάδη. Στο 9΄, μετά από ωραία μπαλιά του Σβίρου, ο Κυριακού μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 13΄, μετά από φάουλ που εκτελέστηκε, από τα δεξιά, ο Ελευθεριάδης έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 19΄, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Χασάι από τον χώρο του κέντρου, στον Τσολάκη, αυτός μπερδεύτηκε κι έπεσε πριν μπει στην περιοχή. Στο 20΄, μετά από ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε ο Τσαρούχας εξουδετέρωσε την εκτέλεση του, κερδίζοντας μάλιστα επιθετικό φάουλ. 

Στο 21΄σουτ του Βασσάκη, έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσαρούχας. Στο 22΄σε εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Μηλιάτη, έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων. Στο 26΄ένα κόρνερ για τους γηπεδούχους πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 28΄ο Δημητριάδης μπλόκαρε την σέντρα του Σβίρου από τα δεξιά. Στο 30΄, ο Τσολάκης έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά έπεσε. 

Στο 35΄ μετά από ωραία σέντρα του Ρέλκα, απο τα αριστερά, ο Θεοδουλίδης έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 37΄ ο ρέφερι αρνήθηκε δύο συνεχόμενα ολοκάθαρα φάουλ για την Καστοριά. Στο 41΄, ωραία κάθετη πάσα του Χασάι από το κέντρο, ο Νάκος δεν μπόρεσε να κοντρολάρει.

Στην επανάληψη ο τεχνικός της Καστοριάς ξεκίνησε το παιχνίδι, κάνοντας επτά αλλαγές και συνέχισε να κάνει μέχρι τα τελευταία λεπτά. Έτσι στο 46΄ ο Τσαρούχας απέκρουσε με τα πόδια την σέντρα σουτ από δεξιά. Στο 48΄ ωραίος συνδυασμός Χασάι - Μαντού από τα δεξιά, το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ. Στο 49΄ νέα σέντρα σουτ των γηπεδούχων κατέληξε άουτ. Στο 51΄ ο Τσαρούχας μπλόκαρε σταθερά το κόρνερ που εκτελέστηκε από τα αριστερά. Στο 57΄ οι αμυντικοί της Καστοριάς εξουδετέρωσαν το νέο κόρνερ των γηπεδούχων. 

Στο 60΄ ο Τσαρούχας βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων από τα αριστερά. Στο 63΄ ο Τοπάλης έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Χάιτα πέρασε άουτ. Στο 70΄ ωραίο σουτ από δεξιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 71΄, μετά από ωραία σέντρα του Χασάι από τα αριστερά, ο Tarelli με δυνατό μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 0-1. Στο 76΄το πλασαριστό σουτ του Ηλιάδη έφυγε μόλια άουτ. 

Στο 77΄ ο Αιχμαλωτίδης έκανε λάθος, αλλά το σουτ που επιχειρήθηκε από τον Μεντεκίδη, που βγήκε τετ α τετ με τον Τσαρούχα, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 83΄, κλέψιμο, έξω από την περιοχή, του Κυριζάκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 89΄ οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν άλλο ένα κόρνερ, αφού απομάκρυνε την μπάλα ο Χασάι.

Οι συνθέσεις:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ: Δημητριάδης, Σωτηριάδης (70΄ Ρωσσίδης), Σερσέμης, Σιδηρόπουλος (41΄ Καρασιούνας), Παππάς, Αμαραντίδης (57΄ Καλογιαννίδης), Ρέλκας (78΄ Πεσπάρας), Τοπάλης (66΄ Μεντεκίδης), Θεοδουλίδης (64΄ Σεκουλίδης), Βασσάκης (70΄ Καλόγηρος), Χάιτας (66΄ Ηλιάδης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας (80΄ Τζιάρας), Μηλιάτης (65΄ Κυριζάκης), Tozzo (46΄ Παναγιωτίδης), Ελευθεριάδης (46΄ Γκέγκας), Δινοβίτσης (55΄ Κυζερίδης), Νάκος (46΄Μαντώς), Χασάι, Κυριακού (46΄ Σαββόπουλος Ευαγ.), Τσολάκης (46΄ Tarelli), Μανακίτσας (46΄ Αιχμαλωτίδης - 80΄ Σταμούλης), Σβίρος (46΄ Κωνσταντίνου).






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ