"


Γ’ Εθνική: Σέντρα στις 25 Σεπτεμβρίου

 


Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει τεθεί σε αναμονή, λόγω των δικαστικών αποφάσεων

που έχουν επηρεάσει σημαντικά τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη σεζόν, ενώ παραμένει μια εκκρεμότητα. Ωστόσο η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε αποφάσεις, δίνοντας το πλαίσιο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Αρχικά, αποφάσισε να δώσει παράταση στη δήλωση συμμετοχής των ομάδων για το νέο πρωτάθλημα, έως την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Η κλήρωση της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποφασίστηκε για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, ο τρόπος διεξαγωγής δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς οι 76 ομάδες, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά ίσως δεν δηλώσουν όλες, θα χωριστούν σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Οι τέσσερις πρωταθλητές θα προβιβάζονται απευθείας και χωρίς μπαράζ στη Super League 2, ενώ ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζεται θα καθοριστεί μόλις «κλειδώσει» ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να αρθεί ο περιορισμός της ηλικίας των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στη Γ’ Εθνική, που ήταν έως 28 ετών, ενώ θα επιτρέπεται να δηλώνονται 5 ποδοσφαιριστές άνω των 34 ετών


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ