"


Αναστολές ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω Αυγενάκη

Πραγματική χιονοστιβάδα αναστολών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

έρχεται τα επόμενα 24ωρα από τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας και οι οποίες απόλυτα συσπειρωμένες καλούνται να αντιδράσουν στον Νόμο του Λευτέρη Αυγενάκη που έχει διαλύσει στην κυριολεξία το ποδόσφαιρο σε ολόκληρη την επικράτεια!

Αναστολές ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω Αυγενάκη

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες εντός της εβδομάδος οι παρακάτω ΕΠΣ αποφασίζουν σε αναστολή των πρωταθλημάτων σε μια ένδειξη αγανάκτησης για τον Νόμο έκτρωμα , που αφαιρεί το δικαίωμα σε κάθε γειτονιά και κάθε ερασιτεχνικό σωματείο να υπηρετεί τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Οι ΕΠΣ που δείχνουν αμετανόητες να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματά τους και θα το καταθέσουν με κάθε επισημότητα στην ΕΠΟ είναι :

ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΠΣ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ

ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στις παραπάνω δε ενώσεις πρέπει να συμπληρώσουμε και τις ΕΠΣ που ήδη έχουν καταθέσει την αντίδρασή τους και αποφάσισαν αναστολή που είναι οι εξής:

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η λίστα αυτή τις επόμενες ημέρες να μεγαλώσει με την συμμετοχή και άλλων Ενώσεων 

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως ο Νόμος έκτρωμα εκ νέου θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δυστυχώς έχει βάλει με κάθε επισημότητα την ταφόπλακα στο Αθλητισμό αλλά και στην ίδια την Νέα Δημοκρατία. Το κακό που έχει προκαλέσει κρίνετε ανεπανόρθωτο και πολύ δύσκολα να μαζευτεί το προσεχές διάστημα που είναι και προεκλογική περίοδος.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ