"


ΕΠΟ: “Όλα τα σωματεία θ’ αγωνιστούν φέτος χωρίς την υποχρέωση ένταξης στο μητρώο της ΓΓΑ

Μετά την παρέμβαση των FIFA/UEFA, αναγκαία συνθήκη

για την οποία ήταν η ενημέρωσή τους από τη ΕΠΟ  για το άκαρπο αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε την περασμένη Τετάρτη αντιπροσωπεία της με τον Ελ. Αυγενάκη και τη νέα παράταση που, ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού στη διορία εγγραφής/επανεγγραφής των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητεί από τις Ενώσεις  να προχωρήσουν στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους, ενώ σε διευκρίνηση που έδωσε τονίζει ότι “όλα τα σωματεία θ’ αγωνιστούν φέτος χωρίς την υποχρέωση ένταξης στο μητρώο της ΓΓΑ”.Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

“Με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία κοινοποιηθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι  FIFA και UEFA ζητούν σήμερα, μεταξύ άλλων, την παράταση της προθεσμίας που έληγε αύριο, 17 Αυγούστου 2022, αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

Κατόπιν τούτου, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων  δύνανται να προχωρήσουν στην έκδοση των σχετικών προκηρύξεων και την οργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων τους με τη συμμετοχή όλων των σωματείων-μελών τους.

Η ΕΠΟ θα συμμετάσχει στην ομάδα εργασίας που προτείνεται να δημιουργηθεί άμεσα, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα θέματα που άπτονται των πρόσφατων νομοθετημάτων, μέσα στο πλαίσιο της υποχρέωσής της να διαχειρίζεται ανεξάρτητα τις υποθέσεις της.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ