"


Θωρακίζει τα γκολπόστ με την διεθνή και έμπειρη Π. Βλασιάδου ο ΓΠΟ Καστοριάς!!!

Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα της Καστοριάς,

ταράσσοντας  τα νερά της Α’ Εθνικής

Η διοίκηση του ΓΠΟ Καστοριάς μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε και ενέταξε στο δυναμικό της την Παναγιώτα Βλασιάδου, θωρακίζοντας έτσι τα γκολπόστ της.

Η 20χρονη διεθνής τερματοφύλακας ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Προμηθέα Λάρισας και αργότερα αγωνίστηκε στην Ακαδημία Ατρομήτου Λάρισας του Θ. Βουτυρίτσα.

Ωστόσο, το ταλέντο της ήταν εμφανής με αποτέλεσμα το 2014 να αποκτηθεί από την ΑΕ Λάρισας, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το περσινό πρωτάθλημα στην Α’ Εθνική.

Η θέση του τερματοφύλακα φέρει μεγάλη ευθύνη,αφού είναι ο τελευταίος που εμποδίζει την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει. Για να μπορέσει μια αθλήτρια να αγωνιστεί σε αυτή τη νευραλγική θέση,πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει κάτω από πίεση, ενώ ταυτόχρονα με την προσωπικότητά της να παροτρύνει την ομάδα.
Για την Παναγιώτα Βλασιάδου η ένταση κάτω από τα δοκάρια ισοδυναμεί με την επίτευξη ενός γκολ σε κάθε αγώνα. Το γεγονός ότι της δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστεί στα κλιμάκια της Εθνικής Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, αποτελεί για την Λαρισαία γκολκίπερ ένα μεγάλο επίτευγμα, καθώς είναι ανταμοιβή για τις ανυπέρβλητες και καθημερινές της προσπάθειες εντός γηπέδων. Η ίδια νοιώθει συγκίνηση και δέος που αγωνίζεται με τα γαλανόλευκα χρώματα και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της Καστοριάς η οποία επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα η Παναγιώτα είναι σπουδάστρια του Τμήματος Μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο Πτολεμαΐδας και συνδυάζει το αγαπημένο της άθλημα με τις σπουδές της.

Η διοίκηση του ΓΠΟ Καστοριάς καλωσορίζει την Παναγιώτα Βλασιάδου, ενώ παράλληλα ευχαριστεί την διοίκηση της ΑΕ Λάρισας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.






















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ