"


Επίσημη «πρώτη» για την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς

 


Μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα έφτασε η στιγμή για την

έναρξη της προετοιμασίας της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς.

Ήδη έχει ξεκινήσει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας καθώς το Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου 2022 ενώ το κύπελλο ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Με μια πολύ καλή πορεία την περσινή σεζόν και με την κατάταξη της ομάδας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής, η ομάδα καλείται για 3η συνεχόμενη φορά να συμμετάσχει στην Γ´ Εθνική κατηγορία.


Η διοίκηση της ομάδας ανέθεσε για μια ακόμα φορά στον έμπειρο coach Γιώργο Καραταγλίδη τα ηνία της προσπάθειας για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο προσεχές πρωτάθλημα. Στο πλευρό του και στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών θα είναι και για την νέα σεζόν ο γυμναστής της ομάδας Σάκης Παπαδόπουλος. Το νεανικό ρόστερ της ομάδας μαζί με κάποιους έμπειρους αθλητές αναμένεται, για άλλη μια φορά, να υποστηριχθεί από το πετυχημένο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου

(Εφηβικό & Παιδικό). Όλοι τους είναι αθλητές από την περιοχή μας, καθώς και φοιτητές που σπουδάζουν στην Καστοριά.

Ήδη έχει ανακοινωθεί μέρος του ρόστερ και τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιποι αθλητές που το πλαισιώνουν.

Ο Α.Σ. Καστοριάς θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα με μια καλή παρουσία στην Γ´ εθνική κατηγορία και ευελπιστεί ότι και με την στήριξη των φιλάθλων της, που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν την ομάδα, θα τα καταφέρει για μια ακόμα φορά!


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ