"


Σημαντική αύξηση 17% στον αριθμό των εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023


Αύξηση 17% καταγράφεται στον αριθμό των εισακτέων φοιτητών

και φοιτητριών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, βρήκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σαφώς ενισχυμένο από την προηγούμενη χρονιά, με σύνολο 2.742 επιτυχόντων στα Τμήματα των Σχολών του στις πέντε πόλεις: Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα. 

Η σημαντική αυτή αύξηση οφείλεται στη συστηματική προσπάθεια, προτάσεις και επαφές των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με στόχο την καλύτερη κατανομή των θέσεων των εισακτέων, ώστε να  καλυφθούν για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά οι ανάγκες και οι στόχοι του Ιδρύματος. 

Ταυτόχρονα, συνέβαλε καθοριστικά η δυναμική και στοχευμένη καμπάνια ενημέρωσης και προσέλκυσης φοιτητών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023, που υλοποίησε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απευθυνόμενο σε υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες, γονείς, καθηγητές και φροντιστήρια, καθώς και στο ευρύ κοινό. 

Στην τροχιά ταχείας ανάπτυξης που βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η επίτευξη συνεχούς ετήσιας αύξησης του αριθμού των εισακτέων για τα επόμενα χρόνια αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα των Πρυτανικών Αρχών του.  


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ