"


Μπαράζ επαφών σε Υπουργεία και φορείς από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Θωμά Μάνο

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε στην Αθήνα  ο  Αντιπεριφερειάρχης

Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος.

- Με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ Παπαγεωργίου Βασίλειο και τον Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Συντονισμού κ Θεοδώρου Φοίβο. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας της Δυτικής Μακεδονίας, την οργάνωση και την ενίσχυση όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε αυτή, καθώς έγινε ενημέρωση και για την πορεία των διαδικασιών για την κατασκευή της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Γράμμου του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς.


- Με τον Διευθυντή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Διαμαντή Βαχτσιαβάνο. Η θεματολογία της σύσκεψης ήταν η πορεία των διαδικασιών της χρηματοδότησης της κατασκευής πάρκου ΑΠΕ της Ενεργειακής Κοινότητας των ΤΟΕΒ της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν την εγκατάσταση ΑΠΕ στην Περιφέρειά μας, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ και ανεμογεννήτριες.

- Με τον Διευθυντή του ΟΣΕ και αρμόδιο για έργα ανάπτυξης κ Μουρουδέλη Κωνσταντίνο, για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των δικτύων της Περιφέρειάς μας.

- Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ Γεωργαντά Γεώργιο και την υπό σύσταση Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οσπρίων Ελλάδος, όπου συζητήθηκε το θέμα των συνδεδεμένων ενισχύσεων των οσπρίων στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης της νέας ΚΑΠ, καθώς και τα θέματα εμπορίας που τις διέπουν.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ