"


Η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας για πρώτη φορά στην Καστοριά και στη Σιάτιστα

Η κορωνίδα των παγκόσμιων συνεδρίων του κλάδου της γουνοποιίας,

για πρώτη φόρα στα χρονικά, διοργανώνεται  στη Δυτική Μακεδονία. 

Ειδικότερα, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και στοχευμένες ενέργειες,  κατόρθωσε να επιτύχει τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας στην Καστοριά και στη Σιάτιστα, στις 10 & 11 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, θα συμμετέχουν περισσότερες από 50 Ομοσπονδίες ανά τον κόσμο και πολιτικοί φορείς της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Ταυτοχρόνως, σε αυτό το παγκόσμιο γεγονός, θα λάβουν χώρα παράλληλες συναντήσεις και πολλαπλά meetings μεταξύ των Ομοσπονδιών, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και θέσεων, που αφορούν την κατάσταση και τις εξελίξεις της γουνοποιίας σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Τα οφέλη από τη διεξαγωγή της Παγκόσμιας Γενικής Συνέλευσης στην Καστοριά και στη Σιάτιστα είναι πολλαπλά, μεταξύ των οποίων είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας, η προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών και επιχειρηματιών και η προβολή της περιοχής και του προϊόντος της γούνας σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ