"


Άνοδος θρίλερ για την Καστοριά – Τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση !!! - Μετά από 4 χρόνια επιστρέφει στα Εθνικά Πρωταθλήματα

Νέα εποχή για την ιστορική ομάδα της Καστοριάς, η οποία από σήμερα

πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική. Τα καναρίνια μετά από απουσία 4 ετών επιστρέφουν δυναμικά στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Τελευταία χρονιά που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήταν την περίοδο 2017-2018, όταν και είχε αποχωρήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων την 19η αγωνιστική.

Μόνο η ομάδα της Καστοριάς και ο διαιτητικό τρίο έδωσαν το παρών στο γήπεδο στο ματς με την ΑΕ Ξηροβουνίου


Η σημερινή τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ ήταν στην κυριολεξία θρίλερ μιας και κρίθηκαν και τα τρία εισιτήρια των πρωταθλητών, ενώ προέκυψε τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση, με τον Απόλλων Πάργας και την Καστοριά να έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων και να εξασφαλίζουν μαζί με τον πρωτοπόρο Αστέρα Πετριτή την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική, αφήνοντας εκτός νυμφώνος την Θύελλα Κατσικά.

Ο Αστέρας Πετριτή που ήθελε μόνο νίκη κόντρα στον ουσιαστικά αδιάφορο Απόλλων Πάργας, τελικά τα κατάφερε επικρατώντας με 3-0, τερματίζοντας στην 1η θέση με 13 βαθμούς.

Στην 2η θέση με 12 βαθμούς ισοβάθμησαν ο Απόλλων Πάργας παρά την ήττα που γνώρισε στην Κέρκυρα με 3-0 έχοντας συντελεστή τερμάτων στο +10, η Καστοριά, η οποία κέρδισε άνευ αγώνος 3-0 την ΑΕ Ξηροβουνίου Άρτας (δεν προσήλθε να αγωνιστεί) με συντελεστή τερμάτων στο +6 και η Θύελλα Κατσικά η οποία, παρότι κέρδισε με σκορ 2-0 την Αναγέννηση Στάνου, τελικά έμεινε εκτός νυμφώνος μιας και έχει συντελεστή τερμάτων +2 (Θα έπρεπε να κερδίσει με σκορ 5-0 προκειμένου να πάρει το τρίτο εισιτήριο ανόδου, όπου στην περίπτωση αυτή θα έμενε εκτός η ομάδα της Καστοριάς.

Τέλος, η ομάδα της ΑΕ Ξηροβουνίου η οποία δεν προσήλθε να αγωνιστεί θα επιβαρυνθεί με πρόστιμο 2000 ευρώ, ενώ θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Άρτας με μηδενισμό (-1).


ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Α. Ε. ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3-0 α.α.

Η ομάδα της Α. Ε. Ξηροβουνίου δεν προσήλθε τελικά στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς. Ο διαιτητής της αναμέτρησης και οι βοηθοί του, όπως και η γηπεδούχος Καστοριά, παρατάχθηκαν, κανονικά, στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο ρέφερι αφού περίμενε για 15 λεπτά, την Α. Ε. Ξηροβουνίου, σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού. 

Ο διαιτητής κ. Νίτσας, αναφέρει, τα παρακάτω. στο Φύλλο Αγώνα:

"Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ (05/06/2022 17:00) ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΡΤΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 15΄ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ". 

Διαιτητής: Νίτσας Χρήστος (Ε. Π. Σ. Λάρισας)

Βοηθοί: Δεδικούσης Γρηγόριος - Βαλιώτης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Λάρισας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:  Κοσμίδης, Σταμούλης, Βλάχος, Τόσκος, Μήνος, Ευαγγέλου, Χασάι, Παναγιωτίδης, Σαββόπουλος, Τζερεμές, Τσικόπουλος Αθ. 



3ος όμιλος - 7η αγωνιστική 

 Αστέρας Πετριτή – Απόλλων Πάργας 3-0 

Θύελλα Κατσικάς – Αναγέννηση Στάνου 2-0  

Α.Σ. Καστοριά - ΑΕ Ξηροβουνίου 3-0 α.α.

Ρεπό: Α.Ε. Νέας Σελεύκειας


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ