"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Έντονη κινητικότητα στην Καστοριά – Μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ - Δεν ανανέωσε ο Τσούκλης

 

Ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα στην ομάδα της Καστοριάς ξεκίνησε.

Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καστοριάς η οποία κατάφερε έστω και την τελευταία στιγμή στα μπαράζ πρωταθλητών να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική, ξεκίνησε τον προγραμματισμό της, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για το νέο δύσκολο πρωτάθλημα.

Οι ερυθροκίτρινοι μετά από απουσία 4 ετών επιστρέφουν στα Εθνικά Πρωταθλήματα και η ιστορική ομάδα μπαίνει και πάλι στον Εθνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού θα αποτελείται από 72 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους των 18 ο καθένας, κάτι που σημαίνει ότι τα έξοδα θα είναι ιδιαίτερα υψηλά και μεγάλες μετακινήσεις.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση της Καστοριάς, η οποία με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάκη Ρήμο και τους συνεργάτες του, έχει ήδη ξεκινήσει να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο που έχει δημιουργήσει πριν από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sentranews.gr, η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν το θέμα του προπονητή, για οποίο δεν προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με τον Πέτρο Τσούκλη, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει 3-4 ονόματα, κυρίως εκτός Καστοριάς. Μάλιστα έχουν γίνει και οι ανάλογες επαφές και οι ιθύνοντες βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας των προτάσεων, προκειμένου να αποφασίσουν και να ανακοινώσουν τον νέο προπονητή, ο οποίος θα δουλέψει πάνω στο πλάνο που θα του θέσει η διοίκηση.

Όσο αφορά το ρόστερ της ομάδας, εκεί το ξεκαθάρισμα θα είναι πολύ μεγάλο, μιας και όπως θεωρούν οι παράγοντες, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Μάλιστα, ξεκίνησαν κάποιες επαφές με αξιόλογους ποδοσφαιριστές εκτός νομού, ενώ στους στόχους της ομάδας είναι να αποκτηθούν και κάποιοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρον και παράγοντες - εντός και εκτός νομού - που επιθυμούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα στη νέα αυτή προσπάθεια, ενώ μία άλλη επιτροπή θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέμα των χορηγών.

Αν αναμονή λοιπόν  των εξελίξεων και των επίσημων ανακοινώσεων





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ