"


Δίπλα στη Μελίνα Ασλανίδου ο Χάρης Ευαγγέλου, αυτό το καλοκαίρι!


Συνεχίζει να μας εκπλήσει για ακόμη μία φορά με τις συνεργασίες του

ο καστοριανός μουσικός.
Μία από τις σημαντικότερες εμφανίσεις στην καριέρα του πάνω στην σκηνή θα κάνει φέτος ο Καστοριανός νεαρός και ταλαντούχος τρομπετίστας Χάρης Ευαγγέλου. 

Συγκεκριμένα, θα εμφανίζεται για όλη την καλοκαιρινή περίοδο σε ένα από τα σημεία αναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης των Πατρινών, και όχι μόνο, κάθε καλοκαίρι, δίπλα σε μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες, την Μελίνα Ασλανίδου!!! 

Ευχάριστη έκπληξη φυσικά αποτέλεσε η επιλογή του τρομπετίστα, του δικού μας παιδιού, του Χάρη Ευαγγέλου. Μια επιλογή των διοργανωτών όπου, σε ένα υψηλό επίπεδο μουσικής αισθητικής, δεν ήταν καθόλου τυχαία. 

"Το Θερινόν Χάραμα στην Πάτρα"

Για τον Χάρη Ευαγγέλου η συμμετοχή του σε αυτό το μουσικό σχήμα με πρωταγωνίστρια την Μελίνα Ασλανίδου, πρώτα απ’ όλα αποτελεί μεγάλη τιμή, αφού αρχίζει δειλά-δειλά να καταξιώνεται στον καλλιτεχνικό χώρο, και θα του δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες.

Η πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιόδου είναι το Σάββατο 4 Ιουνίου στο «Θερινόν Χάραμα», σε ένα μοναδικό και πρωτοποριακό χώρο σε όλη την Ελλάδα. Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο το καλοκαίρι.


Η ΣΕΝΤΡΑ εύχεται στον Χάρη Ευαγγέλου όμορφες και δυναμικές εμφανίσεις και να επιστρέψει στην Καστοριά γεμάτος με εμπειρίες και νέα σχέδια.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ